Spa i Hedemora, Dalarna
Spa & wellnes i Hedemora i vackra Dalarna med aromabad i vedeldad tunna, healing, och meditationsstund
Privata grupper kan boka in en stunds avkoppling i mysig och naturnära miljö här hos Hedemora Kraftsjälar. Vad sägs om aromabad i vedeldad tunna under bar himmel, med vägledd meditation tillsammans inne i stugan, varsin privat healingbehandling, ekologiska hudvårdsprodukter, ekologiskt snacks, bröd, småplock, frukt och dryck, och lån av badrock, badlakan och tofflor? Superhärligt känner vi.

Erbjudande för max 6 pers, 3 tim vistelse:
Vi inleder denna härliga stund med en vägledd meditation tillsammans inne i stugan, för att ni ska få möjlighet att landa i stunden och komma ned i varv. Ni bjuds därefter på en guldglittrande alkoholfri drink, och det är fritt fram för den som vill att byta om och njuta av härligt 37-38 gradigt aromabad i den vedeldade tunnan under bar himmel. Njut av utsikten över dalgången med den genomslingrande Lustån som förhoppningsvis bjuder på en vacker solnedgång. Känn lugnet och den mysiga atmosfären, och de omgivande björkarnas omhuldande energi. Tillåt dig själv att släppa alla krav och måsten, och bara låt kroppen och alla muskler vila. Under stunden ni är här får ni även en 15 min behandling av mig. Ni har under hela vistelsen tillgång till stugan där det råder mysig och avkopplande stämning med lugn meditativ musik i skenet av tända ljus, och här finner ni olika sorters ekologiska snacks, bröd, småplock, frukt och dryck. Här finns även badrum med dusch och toalett, och olika ekologiska hudvårdsprodukter att använda för den som vill. Jag finns på plats i ett avskiljt rum och ger behandlingar, men förutom detta har ni stugan och badtunnan helt för er själva, så passa på att umgås och njut av varandras sällskap. Här på gården finns vår egen gårdsbutik att besöka. Runtomkring finns även vacker miljö att promenera runt i, bland annat Lustån som rinner genom dalen, och den gamla kvarnen längre ner i byn, så kom gärna en stund i förväg och se dig omkring i omgivningen.

Priset inkluderar 3 tim vistelse för max 6 personer med:
* Aromabad i badtunna, med mild ekologisk eterisk olja (oljan kan uteslutas om så önskas)
* Varsin 15 min healingbehandling, alternativ just nu: Andlig helhetshealing, Änglahealing eller Chakrabalansering.
* Vägledd meditation av valfri sort.
* Ekologiska snacks, bröd, småplock, frukt och dryck.
* Nyttjande av ekologiska hudvårdsprodukter, tex schampo, balsam, duschkräm, kroppsskrubb, rengöringskräm för ansiktet, ansiktskräm, hudkräm, deospray, aromaspray, och lite annat.
* Lån av badrock, badlakan och tofflor.

2500 kr vardag dagtid mellan kl. 13.00-16.00
3200 kr vardag kväll mellan kl. 16.00-22.00
4200 kr helg från fredag-söndag  inkl alla helgdagar. Boka  

Heldagserbjudande för max 7 pers, 6 tim. 870 kr/pers, minst 5 pers:
*Vägledda aromameditationer.
*Alternativ att göra:
-Ekoverkstad: hudvårds/hushållsprodukt du själv har gjort, inkl ingredienser och recept. Möjlighet att göra flera till självkostnadspris.
-Inspirerad Målning, inkl allt material, alternativt träna intuitionen, öva på tarot, arbete med andevärlden, andlig healing, mindfulness, eller egna förslag.
*Lättare lunch och dryck, kaffe/the, fika, snacks. 
*Bad i vedeldad badtunna.
*Nyttjande av ekologiska hudvårdsprodukter, tex schampo, balsam, duschkräm, kroppsskrubb, rengöringskräm för ansiktet, ansiktskräm, hudkräm, deospray, aromaspray, och lite annat.
*Lån av badrock, badlakan och tofflor.
*Utöver detta kan du boka extra 25 min behandling för endast 250 kr. Alternativ: Andlig helhetshealing, Änglahealing, Chakrabalansering. Boka

Obs! Ta med badkläder.


Bokning och information
Bokning: camillamattsson85@gmail.com

Det önskade datumet för bokningen registreras först när bokningsavgiften på 800 kr har betalats in, vilket ska göras senast 5 dagar efter att bokningsbekräftelsen har skickats. Har inte bokningsavgiften betalats in i tid släpps det bokade datumet och kan därmed bli uppbokat för annat. Bokningsavgiften betalas ej åter. Resterande summa ska vara inbetald senast 7 dagar före utsatt bokningsdatum.

Avbokning kan göras fram till 7 dagar före bokat datum. Bokningsavgiften på 800 kr betalas dock ej åter. Avbokningar inkomna senare än 7 dagar före bokat datum debiteras på hela beloppet: 3200 kr.


Hedemora Kraftsjälar erbjuder även presentkort på valfritt belopp att ge bort. 


Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook