Andlig HealingYoga - cirkelutveckling
I Andlig HealingYoga sammanflätar vi lugna och mjuka yogaövningar och qigongrörelser med guidade meditativa resor och mindfulness. Samtidigt öppnar vi våra energikanaler inför universum och naturen för att ta emot andlig healing. Vi fokuserar även på andningen, auran och våra chakran och arbetar för att uppnå balans och ökad energi i dessa. Vi förenar kropp, sinnen, samt de fysiska och spirituella världarna för att koppla samman med universum.
Andlig healingyoga handlar om att komma nära sig själv och andra, att uppnå ett lugn i kropp och själ, att stärka det fysiska och psykiska välbefinnandet, att få balans i fysik och spiritualitet, att balansera energier och chakran, att komma till insikter och släppa sådant som inte längre gagnar oss, och att komma framåt i den andliga och personliga utvecklingen.  

Du behöver ingen erfarenhet av yoga, qigong, andlig healing, mindfulness eller meditation. Du guidas av mig genom alla övningar, och är aktiv utifrån dina personliga förutsättningar.

Obs: Kom i bekväma kläder som du med lätthet kan röra dig i, kanske även en varm tröja, samt tag gärna med vattenflaska. Om du har egen Yogamatta och kudde så tag gärna med dig, och meddela mig det vid anmälan. Annars tar jag med det som behövs till dig. Har man svårt för att sitta eller ligga på golvet finns alltid möjligheten att sitta på en stol eller att stå upp, det som känns skönast för stunden.

Tid: kl 17.45-19.00
När: -
Plats: Nås 410 (Kullens bygdegård, nära Hedemora Kraftsjälar)

Pris: - kr inkl. moms. Avbetalningsmöjlighet finns. Även möjligt att hoppa in enstaka gånger vid mån av plats för - kr/gång

Anmälan: mejla till camillamattsson85@gmail.com.

Observera bokningsvillkoren:
Vid bokning av alla 12 gånger: När du har bokat din plats skickas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som du behöver. Betalningen för din plats ska ha kommit in på kontot senast 2 veckor innan start.  Hör av dig om detta blir ett problem för dig så försöker vi lösa det.

Åldersgräns: från 13 år i vuxens sällskap
16 platser.

Hoppas att vi ses!

Lite information om mig: Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs, enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan start i detta fall. Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.