Andlig HealingYoga - cirkelutveckling
Andlig HealingYoga - cirkelstart ej bestämd för 2020
I Andlig HealingYoga sammanflätar vi lugna och mjuka yogaövningar och qigongrörelser med guidade meditativa resor och mindfulness. Samtidigt öppnar vi våra energikanaler inför universum och naturen för att ta emot andlig healing. Vi fokuserar även på andningen, auran och våra chakran och arbetar för att uppnå balans och ökad energi i dessa. Vi förenar kropp, sinnen, samt de fysiska och spirituella världarna för att koppla samman de kosmiska energierna i universum.
Andlig healingyoga handlar om att komma nära sig själv och andra, att uppnå ett lugn i kropp och själ, att stärka det fysiska och psykiska välbefinnandet, att få balans i fysik och spiritualitet, att balansera energier och chakran, att komma till insikter och släppa sådant som inte längre gagnar oss, och att komma framåt i den andliga och personliga utvecklingen.  

Du behöver ingen erfarenhet av yoga, qigong, andlig healing, mindfulness eller meditation. Du guidas av mig genom alla övningar, och är aktiv utifrån dina personliga förutsättningar.

Obs: Kom i bekväma kläder som du med lätthet kan röra dig i, kanske även en varm tröja, samt tag gärna med vattenflaska. Om du har egen Yogamatta och kudde så tag gärna med dig, och meddela mig det vid anmälan. Annars tar jag med det som behövs till dig. Har man svårt för att sitta eller ligga på golvet finns alltid möjligheten att sitta på en stol eller att stå upp, det som känns skönast för stunden.

Tid: kl 17.45-19.00
När: -
Plats: Nås 410 (Kullens bygdegård, nära Hedemora Kraftsjälar)

Pris: - kr inkl. moms. Avbetalningsmöjlighet finns. Även möjligt att hoppa in enstaka gånger vid mån av plats för - kr/gång

Anmälan:
Via samtal eller sms på tel: 076-8058800. OBS! Jag behöver ha namn, mejladress och telefonnummer.

Observera bokningsvillkoren:
Vid bokning av alla 12 gånger: När du har bokat din plats skickas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som du behöver. Betalningen för din plats ska ha kommit in på kontot senast 4 veckor innan start.  Hör av dig om detta blir ett problem för dig så försöker vi lösa det.

Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs, enligt distansavtalslagen.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.

Åldersgräns: från 13 år i vuxens sällskap
16 platser.

Hoppas att vi ses!
Med vänlig hälsning Camilla Mattsson
Samtalsterapeut, Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot sockerproblematik