Andlig Healingkurs 
Andlig healing - År 2024: fristående helgkurs 9-10/11

Välkommen på kurs i Andlig Healing, vilket är en helhetshealing där du arbetar med hjälp av din intuition och känslan du får till dig, utan symboler och inlärda ritualer. Du hämtar och kanaliserar under tiden energi från naturen och universum.
Under behandlingarna kan man tydligt känna andlig närvaro, och att det rör sig i energierna runtomkring från olika väsen. Det är även fullt möjligt att både se och känna hur man arbetar tillsammans med vägledare, och andra personer ur andevärlden och naturen. Min personliga upplevelse är att dessa har olika kunskap om olika delar av kroppen och kan exempelvis komma i gestalter av: psykologer, sjuksköterskor, healers, schamaner, häxor, läkare, personer med kunskap om medicinalväxter, kristaller och så vidare. Dessa personer och väsen delar också med sig av kunskapen de har, både före, under och efter behandlingar. Vi fungerar på så vis som en kanal för universums och naturens energi, och som ett instrument för andevärlden. Vi ger med andra ord aldrig av vår egen energi, det skulle annars bli utmattande.

Denna kurs innehåller bland annat:
*Olika intuitionsövningar.
*Klientbemötande.
*Skillnaden mellan att ge av din egen energi och att verka som en kanal.
*Att lita till det vi får till oss och sätta ord på det vi ser och känner.
*Chakran och chakrabalansering.
*Att lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier.
*Känna in personers energier och auror.
*Auraarbete, auraseende och färgseende.

*Healingmeditationer och meditationer tillsammans med vägledare och vårt healingteam.
*Lagbegränsningar, etiska riktlinjer & rekommendationer.

*Personlig utveckling och att inte låta egot styra.
*Arbete med distanshealing.
*Tidigare livhealing (för vana kursdeltagare).
*Transhealing (för vana kursdeltagare).

Arbetet ni gör under kursen sker både på behandlingsbänkar och ibland på stol.
Kursen passar både för nybörjare och för de som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling.

Tid: kl 10.00- ca 16.00, både lör och sön.  

Plats: Kullens Bygdegård, Nås 410, Hedemora

Pris: 2400kr inkl moms, Priset inkluderar frukt, fika och smågott alla dagar (medtag egen lunch, kyl samt mikro finns), samt kurskompendium. Det finns möjlighet att sova kvar i kurshuset för den som behöver pga resväg, hör av dig i god tid om detta. Annars sover man även fint på Hälla vandrarhem eller Hedemora Logi. Om du kommer med tåg/buss till Hedemora så kan hämtning eventuellt ordnas till en summa av 200kr. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande summa betalas in senast 2 veckor före start. 

Gör såhär för att boka plats: mejla ditt namn, mejladress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com, så mejlas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 2 veckor före kursstart. Hör av dig om detta blir ett problem för dig så försöker vi lösa det.


Diplomeringsmöjlighet finns. Din utveckling som andlig healer sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Man fortsätter att träna på andlig healing fram till dess, både genom ytterligare kurser, samt framförallt på egen hand, samtidigt som man jobbar på med sin personliga utveckling. Hur lång tid detta tar är helt individuellt, räkna med minst 2-3 års relativt intensiv träning innan du är i hamn som diplomerad andlig healer, beroende på tidigare erfarenheter. Det finns inget visst antal kurser man ska ha gått, allt beror på hur man själv lägger upp sin träning. Men genom att du går ytterligare kurser ges

jag som kursledare tid att se och följa din utveckling, vilket är ett måste. Jag säger därefter till när jag anser att du är redo att

påbörja arbetet med referenser, vilket ska leda dig fram till ett slutlig teoriprov inför diplomering.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns
Du som vill gå denna kurs behöver vara mentalt stabil. Kursen passar ej för den som har en psykiatrisk diagnos som tex schizofreni, bipolär sjukdom, psykos, den som lider av vanföreställningar, hallucinationer, missbruk osv. 
Frågor om kursen: camillamattsson85@gmail.com

Lite information om mig som leder kurserna:
Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja/ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan vara med pga allvarlig sjukdom behövs läkarintyg där detta intygas för återbetalning av del av kursavgift. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.