Andlig Healing - utvecklingskurs
Andlig Healing - kursstart 6/10 2021
Välkommen på kurs i Andlig Healing, vilket är en helhetshealing där du arbetar med hjälp av din intuition och känslan du får till dig, utan symboler och inlärda ritualer. Du hämtar och kanaliserar under tiden energi från naturen och universum.
Under behandlingarna kan man tydligt känna andlig närvaro, och att det rör sig i energierna runtomkring från olika väsen. Det är även fullt möjligt att både se och känna hur man arbetar tillsammans med vägledare, och andra personer ur andevärlden och naturen. Min personliga upplevelse är att dessa har olika kunskap om olika delar av kroppen och kan exempelvis komma i gestalter av: psykologer, sjuksköterskor, healers, schamaner, häxor, läkare, personer med kunskap om medicinalväxter, kristaller och så vidare. Dessa personer och väsen delar också med sig av kunskapen de har, både före, under och efter behandlingar. Vi fungerar på så vis som en kanal för universums och naturens energi, och som ett instrument för andevärlden. Vi ger med andra ord aldrig av vår egen energi, det skulle annars bli utmattande.

Denna kurs innehåller bland annat:
*Olika intuitionsövningar.
*Klientbemötande.
*Skillnaden mellan att ge av din egen energi och att verka som en kanal.
*Att lita till det vi får till oss och sätta ord på det vi ser och känner.
*Chakran och chakrabalansering.
*Att lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier.
*Känna in personers energier och auror.
*Auraarbete, auraseende och färgseende.

*Healingmeditationer och meditationer tillsammans med vägledare och vårt healingteam.
*Personlig utveckling och att inte låta egot styra.
*Arbete med distanshealing.
*Tidigare livhealing.
*Senare eventuellt transhealing.

Arbetet ni gör under kursen sker både på behandlingsbänkar och ibland på stol.
Kursen passar både för nybörjare och för de som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling.

Vi träffas vid 6 tillfällen med start 6/10, varannan vecka. Det kan finnas möjlighet att ta igen missade tillfällen genom att vara med i någon av de andra kursgrupperna.

Tid: 17.30 – ca 21.00

Plats: Nås 251, Hedemora

Pris för kursen: 2900 kr inkl. moms. Priset inkluderar 6 kurstillfällen, kaffe/te & fika, kurskompendium. Avbetalningsmöjlighet finns enligt överenskommelse.

Gör såhär för att boka plats: mejla ditt namn, mejladress och telefonnummer, så mejlas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 4 veckor före kursstart. Hör av dig om detta blir ett problem för dig så försöker vi lösa det.


Diplomeringsmöjlighet finns. Din utveckling som andlig healer sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, och det går inte att säga exakt hur lång tid. Jag säger till om och när jag anser att du är klar att gå upp för diplomering. Hör av dig för frågor kring detta.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns

Frågor om kursen: Kontakta mig Camilla Matsson på nr. 076-8058800.

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!
Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. Jag arbetar som diplomerad Andlig Healer, Medium, Samtalsterapeut, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder behandlingar, samtal, kurser, cirklar och olika slags evenemang inom dessa arbetsområden. 

Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs, enligt distansavtalslagen. Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.