Camilla Matsson, Samtalsterapeut, Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör

Andlighet och det spirituella har legat mig varmt om hjärtat sedan barnsben. Tidigt kunde jag känna, se och höra andevärlden, liksom att jag hade lätt för att snappa upp energier runtomkring mig och känna av andra människor. Jag är oerhört tacksam att ha fått möjligheten att utveckla mig som Medium och Andlig Healer. Idag är detta en passion och en livsstil som till min stora lycka involverar både arbete och fritid, alla bitar har fallit på plats. Att utbilda mig till Samtalsterapeut var också en efterlängtad dröm som jag äntligen gjorde sann i ungefär samma veva. Vi människor är väldigt komplexa och mångfacetterade, och detta har alltid fascinerat mig. Förutom detta har jag även utbildat mig till Djurkommunikatör, Minfulnessinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Idag strävar jag mot att göra skillnad, att hjälpa människor till att känna vilja, driv och energi för att kämpa för den de i grunden är och vill vara. Jag är helt övertygad om att vi människor besitter en enorm kapacitet och potential till att växa och ta oss framåt i vår personliga utveckling.



Vi är alla olika; en del rör sig mest i andevärldens energier och andra rör sig mest i de jordliga energierna. Jag brukar beskriva mig själv som att jag rör mig mitt emellan andevärlden och det jordliga, och det är en bra balans som fungerar perfekt för just mig. Jag är med andra ord minst lika intresserad av personlig utveckling, hälsa, kost och psykologi som jag är av andevärlden, healing och energier över lag. Här finner jag också den väl avvägda balansen som får mig att må bra och komma framåt i min utveckling. Allt detta sammanflätar jag därför i företaget till en väl avvägd helhet signifikant för just mig och det jag känner är bra.

Företaget Hedemora Kraftsjälar startades våren 2016. Namnet Kraftsjälar syftar till alla ni som jobbar med er själva och er personliga utveckling. Ni är alla kraftsjälar som sprider ringar på vattnet och inspirerar dem som finns runtomkring er, och ni inspirerar verkligen mig! Det har varit en riktigt givande resa hittills och jag ser fram emot att få fortsätta vara en del av människors personliga utveckling och resor med sig själva.

Mina utbildningar:
Diplomerat Medium, 2016
Diplomerad i Intuitiv Tarot, 2016
Diplomerad i Andlig utveckling, 2016
Diplomerad Andlig Healer, 2016
Diplomerad Samtalsterapeut, 2016
Diplomerad Mindfulinstruktör - med naturen som bas, 2017
Diplomerad Djurkommunikatör, 2018  

Certifierad e-terapeut mot Sockerproblematik, 2018