Camilla Matsson, Samtalsterapeut, Medium, Healer, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör
Andlighet och det spirituella har legat mig varmt om hjärtat sedan barnsben. Tidigt kunde jag känna, se och höra andevärlden, liksom att jag hade lätt för att snappa upp energier runtomkring mig och känna av andra människor. Jag är oerhört tacksam att ha fått möjligheten att utveckla mig som Medium och Andlig Healer. Idag är detta en passion och en livsstil som till min stora lycka involverar både arbete och fritid. Att utbilda mig till Samtalsterapeut var en efterlängtad dröm som jag äntligen gjorde sann vid 31 års ålder. Vi människor är väldigt komplexa och mångfacetterade, och detta har alltid fascinerat mig. Att utöva minfulness är också något jag har gjort sedan tonåren, men på den tiden hade jag inget samlat namn för det jag gjorde. Att utbilda mig till minfulinstruktör kändes därför jättekul och var något jag hade sett fram emot under flera år. Idag strävar jag mot att göra skillnad, att hjälpa människor till att känna vilja, driv och energi för att kämpa för den de i grunden är och vill vara. Jag är helt övertygad om att vi människor besitter en enorm kapacitet och potential till att växa och ta oss framåt i vår personliga utveckling.
Foto: Camilla Matsson, Hedemora Kraftsjälar.
Vi är alla olika; en del rör sig mest i andevärldens energier och andra rör sig mest i de jordliga energierna. Jag brukar beskriva mig själv som att jag rör mig mitt emellan andevärlden och det jordliga, och det är en bra balans som fungerar ypperligt för just mig. Jag är med andra ord minst lika intresserad av personlig utveckling, hälsa, kost och psykologi som jag är av andevärlden, healing och energier över lag. Här finner jag också den väl avvägda balansen som får mig att må bra och komma framåt i min utveckling. Allt detta sammanflätar jag därför i företaget till en väl avvägd helhet signifikant för just mig och det jag känner är bra.

Företaget Hedemora Kraftsjälar började byggas upp av mig under våren 2016. Namnet Kraftsjälar syftar till alla ni som vågar att orka jobba med er själva och er personliga utveckling. Ni är alla kraftsjälar som sprider ringar på vattnet och inspirerar dem som finns runtomkring er, och ni inspirerar verkligen mig! Det har varit en riktigt givande resa hittills och jag ser fram emot att få fortsätta vara en del av människors personliga utveckling och resor med sig själva.

Mina utbildningar:

Certifierad e-terapeut mot Sockerproblematik, E-Universitetet 2018
Diplomerad Djurkommunikatör, Pehr Trollsveden 2018  
Diplomerad Mindfulinstruktör - med naturen som bas, Hälsoentren 2017
Diplomerad Samtalsterapeut, Humanistiskt Lärcentrum 2016
Diplomerat Medium, Andlig Healing Center 2016
Diplomerad Andlig Healer, Andlig Healing Center 2016
Diplomerad i Intuitiv Tarot & Färgtolkning, Andlig Healing Center 2016
Diplomerad i Andlig utveckling, Andlig Healing Center 2016

Kontakt:
Camilla Matsson
Nås 251, Hedemora
076-8058800
camillamattsson85@gmail.com