Mediumskap & Andlighet - utvecklingskurs
Mediumskap & Andlighet - 3 fristående helgkurser finns att boka under 2022, välj vilken eller vilka: 30-1/5, 15-16/10, 10-11/12.
Kurs i Mediumskap & Andlighet där vi har fokus på utveckling i intuition, mediumskap, andlig utveckling och personlig utveckling.
Detta innebär:
*Arbete med olika intuitionsövningar och att lita till det man får till sig, att sätta ord på och uttrycka det man känner och får till sig.
*Övningar med tarotkort, färgkort och bildkort.
*Andliga meditationer och meditationer med andevärlden och vägledare.
*Kommunikation med andevärlden, att kanalisera och ha sittningar.
*Lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier.
*Inspirerad skrift, inspirerat tal.
*Psykometriövningar.

*Hur man hanterar påträngande energier.
*Klientbemötande.
*Arbete med chakran, chakraöppningar, och avslutande chakrastabiliseringar.
*Övningar med inriktat fokus på personlig utveckling, och att inte låta egot styra.
*Attraktionslagen och tacksamhetsövningar.
Och mycket annat! Kom ihåg: Vad just du kommer att göra under kursen beror lite på hur långt du har kommit i din mediala, andliga och personliga utveckling.

Denna kurs passar både för nybörjare och för dem som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling.

kl 10.00-16.00 alla dagar.

Plats: Hedemora Kraftsjälar, Nås 251, 776 92 Hedemora

Pris för helgkurserna: 2250kr/helg inkl moms. Priset inkluderar lunch, fika och smågott alla dagar, kurskompendium, samt eventuellt boende för den som behöver stanna kvar pga resväg. 

Gör såhär för att boka plats: mejla ditt namn, mejladress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com, så mejlas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 2 veckor före kursstart.


Diplomeringsmöjlighet finns i mediumskap, som tarotvägledare, och som andlig vägledare. Din mediala och andliga utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, räkna med minst 3-5 års relativt intensiv träning innan du kan bli diplomerat medium, beroende på tidigare erfarenheter. Jag säger till när jag anser att du är redo att gå upp för diplomering. Hör av dig för frågor kring detta.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns

Frågor om kursen: mejla till camillamattsson85@gmail.com.


Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!
 
Lite information om mig som leder kurserna:
Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja eller ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan vara med pga allvarlig sjukdom så behövs läkarintyg där detta intygas för återbetalning av del av kursavgift. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.