Mediumskap & Andlighet - utvecklingskurs
Mediumskap & Andlighet - kursstart 7/10 2021
Kurs i Mediumskap & Andlighet där vi har fokus på utveckling i intuition, mediumskap, andlig utveckling och personlig utveckling.
Detta innebär:
*Arbete med olika intuitionsövningar och att lita till det man får till sig, att sätta ord på och uttrycka det man känner och får till sig.
*Övningar med tarotkort, färgkort och bildkort.
*Andliga meditationer och meditationer med andevärlden och vägledare.
*Kommunikation med andevärlden, att kanalisera och ha sittningar.
*Lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier.
*Inspirerad skrift, inspirerat tal.
*Psykometriövningar.

*Hur man hanterar påträngande energier.
*Klientbemötande.
*Arbete med chakran, chakraöppningar, och avslutande chakrastabiliseringar.
*Övningar med inriktat fokus på personlig utveckling, och att inte låta egot styra.
*Attraktionslagen och tacksamhetsövningar.
Och mycket annat! Kom ihåg: Vad just du kommer att göra under kursen beror lite på hur långt du har kommit i din mediala, andliga och personliga utveckling.

Denna kurs passar både för nybörjare och för dem som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling.

Vi träffas vid 6 tillfällen med start 7/10, varannan vecka. Sista träffen är på onsdagen istället för torsdagen. Det kan finnas möjlighet att ta igen missade tillfällen genom att vara med i någon av de andra kursgrupperna.

Tid: 17.30-ca 21.00

Plats: Hedemora Kraftsjälar, Nås 251, 776 92 Hedemora

Pris för kursen: 2900 kr inkl. moms. Priset inkluderar 6 kurstillfällen, kaffe/te & fika, kurskompendium. Avbetalningsmöjlighet finns enligt överenskommelse.

Gör såhär för att boka plats: mejla ditt namn, mejladress och telefonnummer, så mejlas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 4 veckor före kursstart. Hör av dig om detta blir ett problem för dig så försöker vi lösa det.


Diplomeringsmöjlighet finns i mediumskap, som tarotvägledare, och som andlig vägledare. Din mediala och andliga utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, och det går inte att säga exakt hur lång tid. Jag säger till om och när jag anser att du är klar att gå upp för diplomering. Hör av dig för frågor kring detta.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns

Frågor om kursen: Kontakta mig Camilla Matsson på nr. 076-8058800.


Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!
Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. jag arbetar som diplomerat Medium, Andlig Healer, Samtalsterapeut, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder behandlingar, samtal, kurser, cirklar, och olika slags evenemang inom dessa arbetsområden. 

Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs, enligt distansavtalslagen.
Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.