Mediumskap & Andlighet - kurser
Mediumskap & Andlighet - År 2024 fristående helgkurser: 12-13/10, 23-24/11

Under en kurs i Mediumskap & Andlighet har vi fokus på utveckling i intuition, mediumskap, andlig utveckling och personlig utveckling.
Detta innebär:
*Arbete med olika intuitionsövningar och att lita till det man får till sig, att sätta ord på och uttrycka det man känner och får till sig.
*Övningar med tarotkort, färgkort och bildkort.
*Andliga meditationer och meditationer med andevärlden och vägledare.
*Kommunikation med andevärlden, att kanalisera och ha sittningar.
*Lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier.
*Inspirerad skrift, inspirerat tal.
*Psykometriövningar.

*Hur man hanterar påträngande energier.
*Lagbegränsningar, etiska riktlinjer & rekommendationer.

*Klientbemötande.
*Arbete med chakran, chakraöppningar, och avslutande chakrastabiliseringar.
*Övningar med inriktat fokus på personlig utveckling, och att inte låta egot styra.
*Attraktionslagen och tacksamhetsövningar.
Och mycket annat! Kom ihåg: Vad just du kommer att göra under kursen beror lite på hur långt du har kommit i din mediala, andliga och personliga utveckling.

Denna kurs passar både för nybörjare och för dem som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling.

Tid: kl. 10.00-16.00, samma klockslag både lör & sön. 

Plats: Kullens Bygdegård, Nås 410, 776 92 Hedemora

- Pris för helgkurserna: 2400 kr/helg inkl. moms. Priset inkluderar frukt, fika och smågott alla dagar (medtag egen lunch, kylskåp samt mikro finns), samt kurskompendium. Det finns möjlighet att sova kvar i kurshuset för den som behöver pga. resväg, hör av dig i god tid om detta. Annars sover man även fint på Hälla vandrarhem eller Hedemora Logi.  

Gör såhär för att boka plats: maila ditt namn, mailadress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com, så mailas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats enligt överenskommelse, med swish eller bankgiro. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande avgift ska vara betald senast 2 veckor före kursstart.


Diplomeringsmöjlighet finns i mediumskap, som tarotvägledare, och som andlig vägledare. Din mediala utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Man fortsätter att träna på de olika delarna fram till dess, både genom ytterligare fristående kurser, samt framförallt på egen hand, samtidigt som man jobbar på med sin personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, räkna med minst 3-5 års relativt intensiv träning innan du är i hamn som ett diplomerat medium, beroende på tidigare erfarenheter. Det finns inget visst antal kurser man ska ha gått, allt beror på hur man själv lägger upp sin träning. Men genom att du går ytterligare kurser ges jag som kursledare tid att se och följa din utveckling, vilket är ett måste. Jag säger därefter till när jag anser att du är redo att påbörja arbetet med referenser i de olika delarna, vilket ska leda dig fram till ett slutlig teoriprov inför diplomering.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns
Du som vill gå denna kurs behöver vara mentalt stabil. Kursen passar ej för den som har en psykiatrisk diagnos som tex schizofreni, bipolär sjukdom, psykos, den som lider av vanföreställningar, hallucinationer, missbruk osv.
Frågor om kursen: maila till camillamattsson85@gmail.com.


Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!
 
Lite information om mig som leder kurserna:
Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring kom kristallerna in i mitt liv och började användas flitigt i vardagen. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja eller ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan vara med pga. allvarlig sjukdom så behövs läkarintyg där detta intygas för återbetalning av del av kursavgift. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.