Djurkommunikation - helgkurs
Djurkommunikationskurs, helgkurs 30-31/10 
Genom att boka denna kurs i Djurkommunikation får du möjlighet att lära dig tona in på djuren och att kommunicera genom telepati. Du ges under kursen möjlighet att genomföra djurkommunikation både här på plats, och på distans med hjälp av foton. Du får kurskompendium och ibland hemuppgifter med instruktioner.
Under kursen arbetar vi bland annat med följande arbetsområden:
* Djuret och dess beteenden. Djuret tillsammans med ägaren, som individ, och dess flockbeteenden.
* Intuition och att ta emot och hantera information. Att hitta ditt unika sätt att på lättast möjliga vis kommunicera.
* Djurens aura och chakran. Färgernas betydelse. Att lära sig att känna in djurens aura och chakran.
* Intoning och samtal tillsammans med djur. Telepatisk kommunikation. Hur man kommer igång som djurkommunikatör och vad man ska tänka på. Hur man rent praktisk går till väga före, under och efter en session.
* Viktiga punkter att tänka på och förhålla sig till som djurkommunikatör.
* Personlig utveckling

I kursen ingår även detta:

Fördjupningsarbeten om olika djur för att lära sig mer om deras anatomi och vanliga sjukdomstillstånd. Du kan också lättare förstå skillnaden i vad som är flockbeteenden, medfödda instinkter, vad som kan vara rent inlärda beteenden, och vad som är invanda rutiner hos djuren.

Olika intuitionsövningar, att lita till det man får till sig.

Arbete med chakran och auran hos djur. Chakrameditationer. Arbete med vad olika färger har för betydelse för just dig.

Kommunikationsarbete tillsammans med djur, på plats och på distans. Till en början kan du förslagsvis öva dig på dina egna djur, nära och käras djur, och även mina djur. Vi övar på att skriva ned informationen, göra ljudinspelningar, och att prata rakt ut.
Och en hel del annat!

Kursen passar både för nybörjare och för dem som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling.

Datum: 30-31/10

Tid: 10.00-16.00 alla dagar 

Plats: Hedemora Kraftsjälar, Nås 251, 776 92 Hedemora

Pris: 2200 kr inkl. moms. Priset inkluderar lunch, fika och smågott alla dagar, samt kurskompendium. Det finns möjlighet att sova kvar i huset för den som behöver. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande 1400kr betalas in senast 2 veckor före start. 

Diplomeringsmöjlighet finns. Din utveckling som djurkommunikatör sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, och det går inte att säga exakt hur lång tid. Jag säger till om och när jag anser att du är klar att gå upp för diplomering. Hör av dig för frågor kring detta.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns

Frågor om kursen: Kontakta mig Camilla Matsson på nr. 076-8058800.

Gör såhär för att boka plats: mejla din bokningsförfrågan med ditt namn, mejladress och telefonnummer, så återkommer jag med en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 2 veckor före kursstart. Hör av dig om detta blir ett problem för dig så försöker vi lösa det.

Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs, enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till två veckor innan kursstart. 

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!
Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. Jag arbetar som diplomerad Djurkommunikatör, Medium, Andlig Healer, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder behandlingar, samtal, kurser, cirklar samt olika slags evenemang inom dessa arbetsområden.