Djurkommunikation - helgkurs 28-29/9 2024
 Genom att boka denna kurs i Djurkommunikation får du möjlighet att lära dig tona in på djuren och att kommunicera genom telepati. Du ges under kursen möjlighet att genomföra djurkommunikation både här på plats, och på distans med hjälp av foton. Du får kurskompendium och ibland hemuppgifter med instruktioner.
Under kursen arbetar vi bland annat med följande arbetsområden:
* Djuret och dess beteenden. Djuret tillsammans med ägaren, som individ, dess flockbeteenden och instinkter.
* Intuition och att ta emot och hantera information. Att hitta ditt unika sätt att på lättast möjliga vis kommunicera.
* Djurens aura och chakran. Färgernas betydelse. Att lära sig att känna in djurens aura och chakran.
* Intoning och samtal tillsammans med djur, både på plats och på distans. Telepatisk kommunikation. Hur man kommer igång som djurkommunikatör och vad man ska tänka på. Hur man rent praktisk går till väga före, under och efter en session.
* Lagbegränsningar, etiska riktlinjer och rekommendationer. 

* Klientbemötande, viktiga punkter att tänka på och förhålla sig till som djurkommunikatör.
* Personlig utveckling
Och en hel del annat!
 

Kursen passar både för nybörjare och för dem som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling.

Tid: kl. 10.00- ca 16.00 både lör & sön 

Plats: Hedemora Kraftsjälar, Nås 251, 776 92 Hedemora

Pris: 2400 kr inkl. moms. Priset inkluderar frukt, fika och smågott alla dagar (medtag egen lunch, kyl samt mikro finns), samt kurskompendium. Det finns möjlighet att sova kvar i kurshuset för den som behöver pga resväg, hör av dig i god tid om detta. Om du kommer med tåg/buss till Hedemora kan hämtning eventuellt ordnas till en kostnad av 200kr. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande belopp betalas in senast 2 veckor före start. 

Diplomeringsmöjlighet finns. Din utveckling som djurkommunikatör sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Man fortsätter att träna på djurkommunikation till dess, både genom ytterligare fristående kurser, samt framförallt på egen hand, samtidigt som man jobbar på med sin personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, räkna med minst 1-2 års relativt intensiv träning innan du är i hamn, beroende på tidigare erfarenheter. Det finns inget visst antal kurser man ska ha gått, allt beror på hur man själv lägger upp sin träning. Men genom att du går ytterligare kurser ges jag som kursledare tid att se och följa din utveckling, vilket är ett måste. Jag säger därefter till när jag anser att du är redo att påbörja arbetet med referenser, vilket ska leda dig fram till ett slutlig teoriprov inför diplomering.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns
Du som vill gå denna kurs behöver vara mentalt stabil. Kursen passar ej för den som har en psykiatrisk diagnos som tex schizofreni, bipolär sjukdom, psykos, den som lider av vanföreställningar, hallucinationer, missbruk osv.
Frågor om kursen: camillamattsson85@gmail.com

Gör såhär för att boka plats: maila din bokningsförfrågan med ditt namn, mailadress och telefonnummer, så återkommer jag med en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 2 veckor före kursstart.

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!

Lite information om mig som leder kursen:
Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring kom kristallerna in i mitt liv och började användas flitigt i vardagen. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja/ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan vara med pga allvarlig sjukdom så behövs läkarintyg där detta intygas. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skatt