E-terapi mot sockerproblematik
Du har möjlighet att genomföra 10 veckors inspirerande sockeravvänjning tillsammans med mig som certifierad e-terapeut mot sockerproblematik, där du gör din individuella resa mot ett hälsosammare liv.

Du upprättar ett eget individuellt kontrakt för denna period. Du vill kanske klippa banden helt till din fiende, eller så vill du bara minska ned lite på intaget av socker?
Du får tillgång till material och olika uppgifter under resans gång, och jag delger även av min kunskap om socker och mat som har erhållits dels genom utbildning och även privat. Om ni är flera som samtidigt gör denna resa skapar jag även en frivillig grupp här på facebook för er, där ni tillsammans kan delge erfarenheter, tankar och känslor under er resa. Här finns även utrymme att dela med sig av kunskap och recept på mat och bakning för den som vill.

Under dessa 10 veckor tillsammans pratar vi bland annat om:
Vad socker är, vart det finns och hur det påverkar kroppen.
Mental träning.
Undvikande och destruktiva beteenden.
Färgpsykologi.
Att hantera sockersug.
Sockerdetox och hur det kan upplevas.
Matdagbok.
Tre fiender: spegeln, vågen och massmedia.
Våra primära behov.
Rörelseenergi.
Din synkronicitet med omvärlden.
Att vi får det vi behöver.
Att skicka vidare.
Återfall.
Och en del annat.

Upplägg tillsammans med mig: Jag mejlar ett inspirationshäfte till dig som innehåller alla dina kommande uppgifter. Vi träffas sedan en gång varannan vecka under 10 veckor, alltså 5 möten tillsammans, och pratar om hur föregående veckor har varit, och vi går även igenom nästkommande två veckors uppgifter. Du väljer själv om vi ska ses på distans över vanliga röstsamtal eller videosamtal, eller om du vill hellre komma hit till Hedemora Kraftsjälar. Det spelar med andra ord ingen som helst roll vart i världen du bor, alla kan göra denna resa. Jag finns sedan tillgänglig för dig på distans under tiden som du arbetar med dig själv och ditt sockerberoende. Du behöver även på eget initiativ söka kunskap och vara driven för att komma framåt på bästa sätt.

Kostnad: 2000 kr inkl moms för 10 veckor. I priset ingår 5 träffar tillsammans med mig här på plats alternativt på distans, sammanlagt ca 2,5 tim samtalstid. Via mejlen får du ett inspirationshäfte med dina uppgifter.

Du är varmt välkommen att göra din bokning
Varma hälsningar Camilla Matsson
E-terapeut mot Sockerproblematik, Samtalsterapeut

För bokning eller frågor skicka ett mail till: camillamattsson85@gmail.com

Betalningsalternativ:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Avbokning av inbokad tid skall göras senast 24 tim före. Om inte så debiteras hela avgiften för det inbokade besöket.

Hedemora Kraftsjälar erbjuder även presentkort på valfritt belopp om du vill ge bort en behandling till någon du känner.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook