Samtalsterapi i Hedemora, Dalarna
Det kan finnas många olika orsaker till varför vi söker oss till samtalsterapi. En av orsakerna som brukar vara gemensam är en längtan efter att må bra och en längtan efter förändring. Då kan samtalsterapi hjälpa dig med verktygen till ökad förståelse. Att bena ut och sätta ord på vad du vill och möjliga sätt för dig att ta dig mot ditt mål.
Kanske känns det som att du sitter fast och inte kommer framåt. Du vill ha in nytt i ditt liv men vet kanske inte hur eller vad du vill. Kanske behöver du göra avslut med det gamla men vet inte hur. Du känner dig kanske deprimerad, trött och inspirationslös. Det kan handla om livsförändringar; att vi har blivit av med jobbet, blivit sjuka, vår partner vill lämna oss, en nära anhörig har det jobbigt eller har blivit svårt sjuk. Det kan kännas som att marken försvinner under våra fötter, att den plattform vi en gång hade saknas. Alla förändringar leder till något nytt och det kan kännas skrämmande.

Att gå i samtalsterapi kan hjälpa oss att skapa en inre trygghet och frihet, och möjligheter att välja det liv vi vill leva. Tillsammans pratar vi om det som känns svårt när du är redo för det. Tillsammans jobbar vi för att du ska våga ta stegen framåt mot förändring när du är redo för det. Mod att sätta gränser för dig själv och andra. Vara tydlig med dina behov mot dig själv och andra. Syftet med samtalsterapin är att du med tiden ska kunna bli din egen terapeut.

Vi bokar tillsammans in ett första inledande samtal, där syftet är att lära känna varandra. Det är ett förutsättningslöst samtal där du kan delge det som du upplever är ett problem, och vad du vill uppnå med samtalsterapin. Det är viktigt att du känner dig trygg, har tillit och känner förtroende att prata om det som du vill, och att du känner dig förstådd av mig som terapeut. Det är grunden för en framgångsrik terapi.

Du är varmt välkommen att boka in ett samtal.
Ett samtal varar i 50 min och kostar 770 kr
Samtalen går även att genomföra på distans över telefonen, eller som videosamtal över times alt. facetime.

Varma hälsningar Camilla Matsson
Diplomerad Samtalsterapeut, Medium, Andlig Healer, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot Sockerproblematik, Djurkommunikatör. 

För bokning eller frågor skicka ett mejl till: camillamattsson85@gmail.com

Betalningsalternativ:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Avbokning av inbokad tid skall göras senast 24 tim före. Om inte så debiteras hela avgiften för det inbokade besöket.

Hedemora Kraftsjälar erbjuder även presentkort på valfritt belopp om du vill ge bort en behandling till någon du känner.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook