Multidimensionellt Mediumskap - utvecklingskurs
Multidimensionell utveckling passar för alla som vill och är nyfikna på medialt och andligt arbete som sammanflätas i samklang med universum och naturen. Här arbetar du med att utveckla din mediala förmåga och din multidimensionella medvetenhet. Du övar på att skilja mellan fantasi och intuition. Genom olika typer av intuitionsövningar har du möjlighet att hitta och utveckla det som är din starkaste sida, om det är att se i bilder, känna i känslor, fånga in budskap i ord eller något annat sätt. Du övar dig i att lita till det du får till dig, och att sätta ord på och uttrycka det du känner och får till dig.
I det multidimensionella mediumskapet som helhet ingår arbete med nedanstående ämnen, men det kan variera från gång till gång och även mellan olika deltagare vad vi gör när vi träffas:

Telepati och djurkommunikation.

Naturväsen, Naturenergier, Naturandar, Andedjur, Kraftdjur, Stenar och Kristaller. Detta arbete utförs till största delen utomhus i skog och mark.

Vägledare, Änglaväsen, Hjälpare, Guider och andra dimensioner. Här ingår övning i Kanalisering och Inspirerad skrift.

Mediumskap och Kommunikation med avlidna personer. Vi gör endast lättare arbeten inom denna kurs på grund av arbetsområdets omfattning.
För att diplomeras i Multidimensionellt Mediumskap krävs diplomering i Medial och Andlig utveckling, där Mediumskap och kommunikation med avlidna personer ingår.

Själsarbete med Själsporträtt, Tidigare Liv, Själsläkning. Själens resa, livsuppgifter, reinkarnation och meningen med livet. Du övar dig i att se och känna över tid och avstånd. Inom detta område ingår intuitiv vägledning genom att tona in på någons livsuppgift, ge budskap från andevärlden, och tona in på personens kraftdjur.
Med intuitiv vägledning menas i detta fallet inte Tarotläggning. För att diplomeras i Multidimensionellt Mediumskap krävs diplomering i Intuitiv Tarot som exempelvis ingår i kursen Medial och Andlig utveckling.

Psykometri – känna in föremåls energi och historia

Andlig Healing och Chakrabalansering. Att ge till sig själv, till andra människor, och till djur. Att öppna upp dina chakran inför medialt arbete, och efter avslutat arbete stabilisera dina chakran. Att lära sig att känna in och särskilja olika typer av energier. Känna in personers energier och auror.

Meditation och Mindfulness

Egen personlig utveckling och utveckling av ditt inre helande rum. Vi arbetar bland annat med Attraktionslagen, Tacksamhet, Medvetna handlingar, och att inte låta egot styra.

Att föra Stödjande och Vägledande samtal

Att Coacha och Vägleda andra människor

Klientbemötande, Etik och Moral

Ett tänkande samhälle – En illusion eller verklighet?

Hantera påträngande energier – markering och gränsdragning

Vi träffas dessa datum: -

Tid: 17.30- ca 21.30

Plats: Nås 251, Hedemora

Pris för kursen: - inkl. moms. Priset inkluderar - kurstillfällen, kaffe/te & fika, kurskompendium. Avbetalningsmöjlighet finns.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns

Anmälan och frågor om kursen: mejla till camillamattsson85@gmail.com. Obs: jag behöver ditt fullständiga namn, mejladress och telefonnummer.

När din anmälan har kommit in tillsammans med ditt namn, mejladress och telefonnummer så skickas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala bokningsavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 2 veckor före kursstart.

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!

Lite information om mig: Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor före kursstart i detta fall. Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.