Själsarbete & Andlighet, helgkurs 20-21/2 2021

Andlig helgkurs för alla där vi experimenterar, har kul och utvecklas inom Själsarbete, Tidigare Liv, intuitionsarbete & Andlig utveckling. Detta innebär arbete inom följande områden:
*Själsarbete, att komma närmare själen, själsdimensionen, din själsfamilj/själsgrupp, och ditt ursprung.
*Tidigare Liv, att återuppleva egna och andras tidigare liv, och arbeta med dessa.
*Skapande & kreativt intuitionsarbete, att ta emot och hantera information genom olika intuitionsövningar. Att hitta ditt unika sätt att på lättast möjliga vis ta emot information. Att lita till det man får till sig, sätta ord på och uttrycka det.
*Vägledare & Hjälpare, att stärka relationen och öppna upp för kommunikation och samarbete.
*Kanalisera information från olika andliga dimensioner.
*Andliga meditativa energiresor.
*Andlig & Personlig utveckling.
*Chakraöppningar och avslutande Chakrastabiliseringar.
Glädje och utveckling är framförallt i fokus!

Denna helgkurs passar både för nybörjare och för dem som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling. Kom med nyfikna och öppna sinnen, lägg prestationskraven åt sidan, och meddela gärna mig dina tidigare erfarenheter.

Kursgrupperna här hos Hedemora Kraftsjälar är alltid små, för att jag ska hinna med att Se och Bekräfta varje individ. Jag som kursledare är aktiv och går runt en hel del när ni arbetar för att observera och hjälpa till, komma med praktiska tips, ge input och inspirera, coacha och stötta. Jag är öppen för alla era frågor och funderingar, och svarar alltid direkt de dyker upp utifrån bästa förmåga. Vi samtalar en hel del i gruppen om allt mellan himmel och jord, och du kan räkna med mycket humor, glädje och skratt, liksom öppenhet, ärlighet och ibland tårar.

Vi träffas 20/2 & 21/2 (lör-sön)
Tid: kl 10.00-ca 16.00 båda dagarna
Plats: Hedemora Kraftsjälar, Nås 251, 776 92 Hedemora
Pris för helgkursen: 2200 kr inkl. moms. Priset inkluderar lättare lunch, fika & smågott båda dagarna. Det finns möjlighet att sova kvar i huset för den som behöver. Avbetalningsmöjlighet kan finnas enligt överenskommelse.

Detta är en diplomeringsgrundande kurs gällande mediumskap, och som andlig vägledare. Din mediala och andliga utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, och det går inte att säga exakt hur lång tid. Jag säger till om och när jag anser att du är klar att gå upp för diplomering. Hör av dig för frågor kring detta.

Gör såhär: Skicka en bokningsförfrågan med ditt namn, mejladress och telefonnummer. En bokningsbekräftelse skickas till dig med alla uppgifter som behövs. Kursavgiften ska betalas in senast 3 veckor före kursstart. Hör av dig om detta blir ett problem för dig så kanske vi kan lösa det. camillamattsson85@gmail.com

Frågor om kursen: kontakta mig Camilla Matsson på nr. 076-8058800

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns

Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. Jag arbetar som diplomerat Medium, Andlig Healer, Samtalsterapeut, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder behandlingar, samtal, kurser, cirklar och olika evenemang inom dessa arbetsområden.

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!