Själsarbete & Andlighet 

2024: Fristående helgkurs erbjuds 7-8/12

Detta är en helgkurs inom Själsarbete, Tidigare Liv, intuitionsarbete & Andlig utveckling. Vi jobbar även med läkning och kärlek, skapande, och personlig utveckling. Kursen är för alla, nybörjare som vana, för personligt bruk liksom professionellt  Du arbetar utifrån där du befinner dig i din utveckling.

Detta innebär arbete inom följande områden:
Själsarbete, att komma närmare själen, själsdimensionen, din själsfamilj/själsgrupp, och ditt ursprung. Även kanalisera själsliga uttryck och information till andra.
Tidigare Liv, att återuppleva egna tidigare liv genom regressionsarbete, och kanalisera andras tidigare liv, och arbeta med dessa.
Kreativa och skapande intuitionsövningar, att ta emot och hantera information genom dessa. Att hitta ditt unika sätt att på lättast möjliga vis kommunicera just nu. Att lita till det man får till sig, sätta ord på och uttrycka det.
Vägledare & Hjälpare, att stärka relationen och öppna upp för kommunikation och samarbete.
Kanalisera information från olika andliga dimensioner.
Öva på förmågan att känna in och särskilja olika typer av energier.
Andliga energiresor, med fokus på framförallt universum, vägledare, och utveckling i dig själv.
Lagbegränsningar, etiska riktlinjer och rekommendationer.
Klientbemötande, viktiga punkter att tänka på och förhålla sig till.
Arbete med chakran, chakraöppningar, och avslutande chakrastabiliseringar.
Personlig och Andlig utveckling, självledarskap, att inte låta egot styra.
Attraktionslagen och tacksamhetsövningar.
Och mycket annat, framförallt har vi fokus på glädje och utveckling! Kom med nyfikna och öppna sinnen, släpp prestationskraven, och meddela mig dina tidigare erfarenheter.

Arbetet sker genom kanaliseringar, meditativa energiresor, regressioner, par och grupparbeten, skapande arbete, intuitiva övningar, samtal, och att skriva.

Obs! Om du har gått medial kurs tidigare här hos mig kanske du får mer av individuella utmaningar inom ovan nämnda arbetsområden. Det beror på vart du befinner dig i just din utveckling, vad som behövs just nu, och vad som hinns med.

Kursgrupperna här hos Hedemora Kraftsjälar är alltid små, för att jag ska hinna med att Se och Bekräfta varje individ. Jag som kursledare är aktiv och går runt en hel del när ni arbetar för att observera och hjälpa till, komma med praktiska tips, ge input och inspirera, coacha och stötta. Jag är öppen för alla era frågor och funderingar, och svarar alltid direkt de dyker upp utifrån bästa förmåga. Vi samtalar en hel del i gruppen om allt mellan himmel och jord, och du kan räkna med mycket humor, glädje och skratt, liksom öppenhet, ärlighet och ibland tårar.

Tid: kl 10.00 - ca 16.00 både lör & sön

Plats: Kullens Bygdegård, Nås 410, Hedemora

Pris: 2400 kr inkl. moms. Priset inkluderar fika och smågott alla dagar (medtag lunch, kyl samt micro finns), kurskompendium. Det finns möjlighet att sova kvar i kursstugan för den som behöver pga resväg, hör av dig i god tid om detta. Annars sover man även fint på Hälla vandrarhem och Hedemora Logi. Om du kommer med tåg/buss till Hedemora kan hämtning eventuellt ordnas till en kostnad av 200kr. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande summa betalas in senast 2 veckor före kursstart.

Gör såhär: maila en bokningsförfrågan med ditt namn, mailadress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com
Invänta svar om plats finns, en bokningsbekräftelse mailas därefter till dig med alla uppgifter som behövs. Vid klartecken betalar du in bokningsavgiften, alternativt hela kursavgiften direkt, för att boka din plats till:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
Kontant betalning på plats kan eventuellt lösas enligt överenskommelse.
OBS! Meddela mig när du har betalat.

Frågor om kursen: camillamattsson85@gmail.com.
18 års åldersgräns.
8 platser finns.

Du som vill gå denna kurs behöver vara mentalt stabil. Kursen passar ej för den som har en psykiatrisk diagnos som tex schizofreni, bipolär sjukdom, psykos, den som lider av vanföreställningar, hallucinationer, missbruk osv.


Kunskapen och träningen du erhåller genom denna kurs har du glädje och nytta av för personligt bruk, liksom om du vill fortsätta utveckla dig inom mediumskap, som tarotvägledare, och som andlig vägledare. Din mediala utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Man fortsätter att träna på de olika delarna fram till dess, både genom ytterligare fristående kurser, samt framförallt på egen hand, samtidigt som man jobbar på med sin personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, räkna med minst 3-5 års relativt intensiv träning innan du är i hamn som ett diplomerat medium, beroende på tidigare erfarenheter. Det finns inget visst antal kurser man ska ha gått, allt beror på hur man själv lägger upp sin träning. Men genom att du går ytterligare fristående kurser ges jag som kursledare tid att se och följa din utveckling, vilket är ett måste. Jag säger därefter till när jag anser att du är redo att påbörja arbetet med referenser i de olika delarna, vilket ska leda dig fram till ett slutlig teoriprov inför diplomering.

Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring kom de vackra kristallerna in i mitt liv och användes flitigt i vardagen. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!
Läs mer om Hedemora Kraftsjälar på www.hedemorakraftsjalar.se

Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja/ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan vara med pga allvarlig sjukdom så behövs läkarintyg där detta intygas. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.
Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.