Naturenergier & Naturväsen - cirkelutveckling
Naturenergier & Naturväsen, cirkelstart 27/4 -20
Det här är en möjlighet för dig som är intresserad och nyfiken på att öppna upp för naturväsen och naturenergier. Vi undersöker möjligheten att kommunicera och arbeta i samverkan med Moder Jord, naturandar, naturenergier, naturväsen, djurandar och kraftdjur. Vi träffas här på gården och tar oss tillsammans ut i skog och mark där jag har planerat olika aktiviteter för dig.
Min förhoppning är att du efter dessa träffar ska känna att du lättare kan öppna upp dig och ditt hjärta för naturen och dess väsen, och att lita på kontakten och informationen du får. I samverkan med dessa helande och andliga energier vi bjuder in kan även blockeringar och negativ energi frigöras för att flöda vidare ner i Jorden och transformeras. Detta är nycklar du förhoppningsvis bär med dig för resten av ditt liv. Jag delger gärna mina egna upplevelser och den informationen jag har fått, men som jag alltid brukar säga; jag ger dig inte några absoluta sanningar, och jag undviker att sätta namn på saker och ting. Du ska lita på den informationen som just du får till dig.

Vi använder oss bland annat av avslappning, meditation, intuition, gruppövningar, samtal, skrift och många olika praktiska övningar för att knyta samman med naturen och dess starka energier. Vi stärker och påminner oss om den naturliga kopplingen vi har till varandra i det oändliga energikretslopp som ständigt pågår. Vi är ett med varandra och behöver vara det för att känna balans i kropp och själ. Min tro är inte heller att vi kan klippa dessa band helt och hållet, men att vi däremot kommer må dåligt och känna oss i obalans ordentligt om vi töjer på banden allt för långt. Vad som än händer runtomkring oss är vi i ständig förbindelse med naturen och dess element. Naturen är vår bas, vårt hem.

Var med dessa träffar för möjligheten att återknyta till naturen igen. Knyt an till det nya som nu förhoppningsvis väcks till liv i dig, när du följer naturens flöde vidare framåt.

Dessa träffar passar för alla, både den som inte är van och den som har erfarenhet sedan tidigare.

OBS, kläder efter väder, ta med dig varmare kläder än vad du tror behövs. Vid extremväder är vi dock under tak alternativt inomhus. Ta med eget sitt/liggunderlag. Det är även bra om du har sköna skor anpassade för skog och mark, men det är inte nödvändigt med vandringskängor. Det kan även vara gott att ta med någon typ av varm dryck.

Datum: 27/4, 11/5, 25/5, 8/6. Kan du inte vara med alla datum kanske du kan byta och istället vara med i någon av de andra kursgrupperna/cirklarna.

Tid: 17.30 - 20.00

Plats: Nås 251, 776 92 Hedemora

Kostnad: 1200 kr inkl. moms för 4 träffar, inkl. kompendium. Avbetalningsmöjlighet finns enligt överenskommelse.

Anmälan:
Via samtal eller sms på tel: 076-8058800. OBS! Jag behöver ha ditt fullständiga namn, mejladress och telefonnummer.

Observera villkoren: När din platsanmälan har kommit in med ditt namn, mejladress och telefonnummer mejlas en bokningsbekräftelse till dig med all nödvändig information du behöver. Cirkelavgiften ska vara betald senast 4 veckor före cirkelstart. Hör av dig om detta blir ett problem för dig så kan vi kanske lösa det.

8 platser finns.

Jag hoppas att vi ses!
Med vänlig hälsning Camilla Mattsson
Samtalsterapeut, Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot Sockerproblematik