Naturenergier & Naturväsen - helgkurs
Naturenergier & Naturväsen, helgkurs 12-13/6 2021
Det här är en möjlighet för dig som är intresserad och nyfiken på att öppna upp för naturväsen och naturenergier. Vi undersöker möjligheten att kommunicera och arbeta i samverkan med Moder Jord, naturandar, naturenergier, naturväsen, djurandar och kraftdjur. Vi träffas här på gården och tar oss även tillsammans ut i skog och mark där jag har planerat olika aktiviteter för dig.

Under helgen arbetar vi bland annat med dessa områden:
*Naturväsen, Naturandar & Naturenergier, att samtala om, arbeta sida vid sida och i samverkan med varandra.
*Kraftdjur & Djurandar, att kanalisera och arbeta i samverkan.
*De fyra elementen vind, vatten, sol & jord, hur vi påverkas, vad vi behöver och hur vi kan finna balans just nu med hjälp av dessa.
*Naturens Vägledare & Hjälpare, att öppna upp för kommunikation och samarbete.
*Andliga meditativa energiresor.
*Andlig & personlig utveckling.
*Att tänka på och förhålla sig till.

Och mycket annat, framförallt har vi fokus på glädje och utveckling! Exakt vad vi gör skiljer sig åt från kurs till kurs, men arbetet rör sig alltid kring naturväsen, naturandar & naturenergier, kraftdjur & djurandar, de fyra elementen, intuitionsarbete, energiresor, andlig och personlig utveckling.
Min förhoppning är att du efter dessa träffar ska känna att du lättare kan öppna upp dig och ditt hjärta för naturen och dess väsen, och att lita på kontakten och informationen du får. I samverkan med dessa helande och andliga energier vi bjuder in kan även blockeringar och negativ energi frigöras för att flöda vidare ner i Jorden och transformeras. Detta är nycklar du förhoppningsvis bär med dig för resten av ditt liv. Jag delger gärna mina egna upplevelser och den informationen jag har fått, men som jag alltid brukar säga; jag ger dig inte några absoluta sanningar, och jag undviker att sätta namn på saker och ting. Du ska lita på den informationen som just du får till dig.

Vi använder oss bland annat av avslappning, meditation, intuition, gruppövningar, samtal, skrift och många olika praktiska övningar för att knyta samman med naturen och dess starka energier. Vi stärker och påminner oss om den naturliga kopplingen vi har till varandra i det oändliga energikretslopp som ständigt pågår. Vi är ett med varandra och behöver vara det för att känna balans i kropp och själ. Min tro är inte heller att vi kan klippa dessa band helt och hållet, men att vi däremot kommer må dåligt och känna oss i obalans ordentligt om vi töjer på banden allt för långt. Vad som än händer runtomkring oss är vi i ständig förbindelse med naturen och dess element. Naturen är vår bas, vårt hem.

Var med dessa träffar för möjligheten att återknyta till naturen igen. Knyt an till det nya som nu förhoppningsvis väcks till liv i dig, när du följer naturens flöde vidare framåt.

Dessa träffar passar för alla, både den som inte är van och den som har erfarenhet sedan tidigare.

Datum: 12-13/6
Tid: kl 10.00- ca 16.00 båda dagarna
Plats: Nås 251, 776 92 Hedemora som utgångspunkt

Kostnad: 2200 kr inkl. moms. Priset inkluderar lunch, fika och smågott båda dagarna, samt kompendium. Det finns möjlighet att sova kvar i huset för den som behöver. Bokningsavgiften på 600kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande 1600kr betalas in senast 2 veckor före kursstart.
Gör såhär: Skicka en bokningsförfrågan med ditt namn, mejladress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com
Invänta svar om plats finns, och vid klartecken betalar du bokningsavgiften för att boka din plats till:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
Kontant betalning på plats kan även lösas enligt överenskommelse.
OBS! Meddela mig när du har betalat.
En bokningsbekräftelse skickas därefter till dig med alla uppgifter som behövs.

Frågor: via samtal eller sms till mig Camilla Matsson tel: 076-8058800.

8 platser finns.

Jag som leder kursen heter Camilla Mattsson. Jag arbetar som diplomerat 
Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot Sockerproblematik. Jag erbjuder behandlingar, samtal, kurser, cirklar och olika slags evenemang inom dessa arbetsområden. 

Jag hoppas att vi ses, du är så varmt välkommen!

Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs, enligt distansavtalslagen. Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.