Naturenergier & Naturväsen 
2024: fristående helgkurs 25-26/5.

En kurs mestadels utomhus för dig som är nyfiken på att öppna upp för naturväsen och naturenergier. Moder Jord, naturandar, naturenergier, naturväsen, djurandar och kraftdjur - vi skapar utrymme för möten, övar på att kanalisera visdom och historia, fördjupar relationer och undersöker möjligheter att arbeta i samverkan med dessa.  Vi träffas här på gården som utgångspunkt, och tar oss även tillsammans ut till olika härliga och magiska platser i skog och mark där jag har planerat olika aktiviteter för dig. En kurs i magi, pliriga energier och kärlek! 

Under helgen arbetar vi bland annat med dessa områden:
*Naturväsen, Naturandar & Naturenergier, att samtala om, arbeta sida vid sida och i samverkan med varandra.
*Kraftdjur & Djurandar, att mötas för att fördjupa relationen, kanalisera information, och arbeta i samverkan.
*De fyra elementen vind, vatten, sol & jord, hur vi påverkas, vad vi behöver, att uppnå helande och balans genom dessa.
*Naturens Vägledare & Hjälpare, vilka de är, att öppna upp för kommunikation och samarbete.
*Andliga meditativa energiresor.
*Andlig & personlig utveckling, självledarskap.
*Att tänka på och förhålla sig till.

Och mycket annat, framförallt har vi fokus på glädje och utveckling! Exakt vad vi gör skiljer sig åt från kurs till kurs, men arbetet rör sig alltid kring naturväsen, naturandar & naturenergier, kraftdjur & djurandar, de fyra elementen, intuitionsarbete, energiresor, andlig och personlig utveckling.
Min förhoppning är att du efter dessa träffar ska känna att du lättare kan öppna upp dig och ditt hjärta för naturen och dess väsen, och att lita på kontakten och informationen du får. I samverkan med dessa helande och andliga energier vi bjuder in kan även blockeringar och negativ energi frigöras för att flöda vidare ner i Jorden och transformeras. Detta är nycklar du förhoppningsvis bär med dig för resten av ditt liv. Jag delger gärna mina egna upplevelser och den informationen jag har fått, men som jag alltid brukar säga; jag ger dig inte några absoluta sanningar, och jag undviker att sätta namn på saker och ting. Du ska lita på den informationen som just du får till dig.

Vi använder oss bland annat av kanalisering, avslappning, meditation, intuition, gruppövningar, samtal, skrift och många olika praktiska övningar för att knyta samman med naturen och dess starka energier. Vi besöker kraftplatser, och gör kanske egna. Vi gör upp eld om det finns möjlighet. Vi stärker och påminner oss om den naturliga kopplingen vi har till varandra i det oändliga energikretslopp som ständigt pågår. Vi är ett med varandra och behöver vara det för att känna balans i kropp och själ. Min tro är inte heller att vi kan klippa dessa band helt och hållet, men att vi däremot kommer må dåligt och känna oss i obalans ordentligt om vi töjer på banden allt för långt. Vad som än händer runtomkring oss är vi i ständig förbindelse med naturen och dess element. Naturen är vår bas, vårt hem.

Var med dessa träffar för möjligheten att återknyta till naturen igen. Knyt an till det nya som nu förhoppningsvis väcks till liv i dig, när du följer naturens flöde vidare framåt.

Dessa träffar passar för alla, både den som inte är van och den som har erfarenhet sedan tidigare.

Tid: kl 10.00- ca 16.00 både lör & sön. 
Plats: Nås 251, 776 92 Hedemora som utgångspunkt

Kostnad: 2350 kr inkl. moms samt kurskompendium. Medtag egen lunch, fika och dryck. Det finns möjlighet att sova kvar i kurshuset för den som behöver pga resväg, hör av dig i god tid om detta. Annars sover man även fint på Hälla vandrarhem eller Hedemora Logi. Om du kommer med tåg/buss till Hedemora kan hämtning eventuellt ordnas till en kostnad av 200kr. Bokningsavgiften på 800 kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande summa betalas in senast 2 veckor före kursstart.

Gör såhär: Skicka en bokningsförfrågan med ditt namn, mejladress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com
Invänta svar om plats finns, och vid klartecken betalar du bokningsavgiften för att boka din plats till:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
Kontant betalning på plats kan även lösas enligt överenskommelse.
OBS! Meddela mig när du har betalat.
En bokningsbekräftelse skickas därefter till dig med alla uppgifter som behövs.

Frågor: camillamattsson85@gmail.com

8 platser finns. 
18 års åldersgräns.
Du som vill gå denna kurs behöver vara mentalt stabil. Kursen passar ej för den som har en psykiatrisk diagnos som tex schizofreni, bipolär sjukdom, psykos, den som lider av vanföreställningar, hallucinationer, missbruk osv.

Jag hoppas att vi ses, du är så varmt välkommen!

Lite information om mig som leder kurserna:
Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring kom de vackra kristallerna in i mitt liv och började användas flitigt i vardagen. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja/ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan vara med pga allvarlig sjukdom så behövs läkarintyg där detta intygas. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.