Egenvård - cirkelutveckling
Dessa härliga träffar passar alla som är intresserade av alternativmedicin, ekologi, örter, eteriska oljor, och att göra egen naturlig hudvård och hushållsprodukter. Även massage i olika former, akupressur, shiatsu, zonterapi, meditation, mindfulness, och annat välgörande för hushållsbruk. Vi har fokus på att finna verktyg för att öka välmående och hälsa hos oss själva, och kanske hela familjen. Och framförallt; att ha kul!
Under träffarna får ni öva och prova på olika aktiviteter. Exempelvis att ge zonterapi till er själva, ge handmassage till varandra, eller göra olika meditationer och mindfulnessövningar gemensamt. Vid varje träff har vi även ekoverkstad, där ni alla har möjlighet att göra ekologiska och naturliga produkter för kroppen och hemmet. Kanske gör vi rengöringsspray, läppbalsam, aromaoljeblandningar, myggolja, badbomber, bivaxdukar, sköljmedel, kroppsskrubb, toalettrengöring, kroppssmör, eller andra härliga saker. Den som vill och hinner med kan även göra flera, kanske för att ge bort i present, men då till självkostnadspris.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, bara en nyfikenhet och ett intresse av att må bra och ha roligt!

Datum: - Har du inte möjlighet att vara med alla datum kan det finnas möjlighet att byta och istället vara med i någon av de andra kursgrupperna/cirklarna.

Tid: 17.30-21.30. Det gör inget om man blir lite sen eller måste gå tidigare, bara jag vet om det.

Plats: Hedemora Kraftsjälar, Nås 251, 776 92 Hedemora

Pris: - . Priset inkluderar kvällsfika, allt material, och alla recept. Det du har skapat kan du ta med dig hem. Avbetalning på cirkelavgiften är möjlig enligt överenskommelse.

Anmälan och frågor: mejla till camillamattsson85@gmail.com. OBS! Jag behöver ha ditt fullständiga namn, mejladress och telefonnummer.

När din anmälan har kommit in tillsammans med ditt namn, mejladress och telefonnummer skickas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Du kan betala kursavgiften kontant här på plats, med swish eller bankgiro. Kursavgiften ska vara betald senast 2 veckor före kursstart. Hör av dig om detta blir ett problem så kan vi säkert lösa det.

8 platser finns

Hoppas att vi ses, just du är så varmt välkommen!

Lite information om mig: Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.


Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor före kursstart i detta fall. Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel