Änglaväsen, Vägledare & Andlighet

Medial & Andlig helgkurs för alla där vi experimenterar, har kul och utvecklas inom områdena Änglaväsen & Andliga Vägledare, intuitionsarbete & andlig utveckling. Detta innebär arbete inom följande områden:
*Änglaväsen, att komma närmare ljusdimensionen, att öppna upp och stärka relationen och kommunikationen.
*Vägledare & Hjälpare, att stärka relationen och kanalisera information.
*Skapande & kreativt intuitionsarbete, att ta emot och hantera information genom olika intuitionsövningar. Att hitta ditt unika sätt att på lättast möjliga vis ta emot information. Att lita till det man får till sig, sätta ord på och uttrycka det.
*Inspirerad skrift, ev. inspirerat tal, att kanalisera information från andliga dimensioner i skrift eller tal.
*Andliga meditativa energiresor.
*Andlig & Personlig utveckling.
*Chakraöppningar och avslutande Chakrastabiliseringar.
Glädje och utveckling är framförallt i fokus!

Denna helgkurs passar både för nybörjare och för dem som redan har kommit igång och vill fortsätta sin utveckling. Kom med nyfikna och öppna sinnen, lägg prestationskraven åt sidan, och meddela gärna mig dina tidigare erfarenheter.

Kursgrupperna här hos Hedemora Kraftsjälar är alltid små, för att jag ska hinna med att Se och Bekräfta varje individ. Jag som kursledare är aktiv och går runt en hel del när ni arbetar för att observera och hjälpa till, komma med praktiska tips, ge input och inspirera, coacha och stötta. Jag är öppen för alla era frågor och funderingar, och svarar alltid direkt de dyker upp utifrån bästa förmåga. Vi samtalar en hel del i gruppen om allt mellan himmel och jord, och du kan räkna med mycket humor, glädje och skratt, liksom öppenhet, ärlighet och ibland tårar.

Vi träffas: - (lör-sön)
Tid: kl 10.00-ca 16.00 båda dagarna
Plats: Hedemora Kraftsjälar, Nås 251, 776 92 Hedemora
Pris för helgkursen: 2300 kr inkl. moms. Priset inkluderar lättare lunch, fika & smågott båda dagarna. Det finns möjlighet att sova kvar för den som behöver. 

Gör såhär: mejla en bokningsförfrågan med ditt namn, mejladress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com. När du har fått klartecken så skickas en bokningsbekräftelse till dig med alla uppgifter som behövs. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande belopp betalas in senast 2 veckor innan start.

Diplomeringsgrundande kurs gällande mediumskap, och som andlig vägledare. Din mediala och andliga utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Detta tar olika lång tid, och det går inte att säga exakt hur lång tid. Jag säger till när jag anser att du är klar att gå upp för diplomering. Hör av dig för frågor kring detta.

18 års åldersgräns för deltagande.
8 platser finns

Frågor om kursen: mejla till camillamattsson85@gmail.com

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!

Lite information om mig: Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.


Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja/ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan vara med pga allvarlig sjukdom så behövs läkarintyg där detta intygas. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.