Vägledare & Kanalisering - distanskurs

Distanskursen för dig som vill komma närmare dina Andliga Vägledare och lära känna vilka de är, öppna upp för att kanalisera budskap från dessa, och utforska det mentala mediumskapet ytterligare. Kursen är för alla, då vi alla har intuition och psykiska förmågor med oss från start. Ett steg i riktning mot att göra andlighet till en integrerad och naturlig del av livet!

Du har under kursen möjlighet att träna tillsammans med mig där jag samtidigt ger introduktion och kan delge möjliga tillvägagångssätt, feedback och tips. Du arbetar även med att genomföra praktiska övningar både på plats hemma hos dig själv och på distans med hjälp av exempelvis foton.

Du får kurskompendium, övningar och uppgifter med instruktioner. Inspelade meditativa energiresor, vilka kommer i ljudfilsformat mp3 som du kan lyssna till när och hur många gånger du vill. Även samtal och konkret feedback tillsammans med mig mellan varje kursdel och i samband med övningar och uppgifter. Vi möts på distans över telefon eller videosamtal, och allt arbete sker i din egen takt. Helt gröna deltagare får introduktion och hjälp att komma igång under kursen, och de med träningsvana kan får mer av individuella utmaningar beroende på hur väl jag känner till era tidigare erfarenheter. Diplomeringsmöjlighet finns för den som vill träna vidare.

Denna distanskurs fokuserar främst på dessa arbetsområden:
✨Vad är Andliga Vägledare & hjälpare, och varför finns de med oss?
✨Vilka är dina vägledare & hjälpare? Healingvägledare, Andliga Vägledare, Kraftdjur, Naturens Vägledare osv.
✨Att stärka er relation och öppna upp för kommunikation och samarbete.
✨Intuition och att ta emot information. Kicka igång intuitionen med hjälp av övningar, att hitta balansen och kärleken i dig för att öppna upp. Hitta ditt sätt att kommunicera just nu.
✨Kreativa intuitionsövningar, att ta emot och hantera information genom dessa. Att lita till det man får till sig, sätta ord på och uttrycka det.
✨Övningar med stöd av exempelvis bilder, foton och färgkort.
✨Kanalisering, Inspirerat tal & Inspirerad skrift, introduktion och övningar i hur man kan ta emot budskap och vägledning på olika vis.
✨Andliga meditativa energiresor, med fokus på att öppna upp för kommunikation med dina andliga vägledare, och stärka din andliga utveckling.
✨Hur man hanterar påträngande energier, att stå upp för den egna integriteten.
✨Lagbegränsningar, etiska riktlinjer och rekommendationer.
✨Klientbemötande, viktiga punkter att tänka på och förhålla sig till.
✨Chakraöppning & avslutande Chakrastabilisering.
✨Personlig och Andlig utveckling med riktade övningar, självledarskap, att inte låta egot styra.

Och mycket annat, framförallt har vi fokus på glädje och utveckling! Starta den här distanskursen med nyfikna och öppna sinnen, och släpp prestationskraven.

I kursen ingår även att göra skriftliga reflektionsarbeten kring olika arbetsområden och texter i kurskompendiet. Det är inget måste att lämna in uppgifter, men det kan vara skönt för dig själv att medvetandegöra och lyfta dina funderingar, upplevelser och utveckling på detta vis.

Hur går det till? När hela kursavgiften har kommit in så startar du när du själv vill och arbetar helt i din egen takt. Kursen är uppdelad i 5 delar. Inför varje kursdel har vi ett samtal och övar tillsammans, och pratar samtidigt om föregående kursdels arbete.
Däremellan arbetar du med uppgifter, övar, och mailar mig färdiga uppgifter, frågor och funderingar. Du mailar mig när du känner dig klar med en kursdel och vill boka en ny samtalstid. Jag är alltså med dig under hela kursens gång. Du har tillgång till kursen hur länge du vill.

Jag som kursledare jobbar hela tiden med att ge praktiska tips, ge input och inspirera, coacha och stötta. Jag är öppen för alla era frågor och funderingar, och svarar alltid direkt de dyker upp utifrån bästa förmåga. Känn dig fri att samtala om allt mellan himmel och jord, och du kan räkna med mycket humor, glädje och skratt, liksom öppenhet, ärlighet och kanske ibland tårar.

Kostnad: 3150kr. I priset ingår kurskompendium, uppgifter med instruktioner, inspelade meditativa energiresor (mp3 ljudfiler). Det ingår flera samtal, träningstid tillsammans med mig, och konkret feedback mellan varje kursdel och i samband med övningar och uppgifter. Vi möts på distans över telefon alternativt videosamtal, sammanlagt 3 timmars planerad samtalstid. Även mailkontakt utöver detta naturligtvis när du behöver det.

Gör såhär för att boka in dig på kursen: maila mig ditt namn, telefonnummer och mailadress till camillamattsson85@gmail.com, så återkommer jag med bokningsbekräftelse och inbetalningsuppgifter. När hela kursavgiften har kommit in så kör vi igång när du vill och kan!

Frågor om kursen: camillamattsson85@gmail.com


18 års åldersgräns.
Du som vill gå denna kurs behöver vara mentalt stabil. Kursen passar ej för den som har en psykiatrisk diagnos som tex schizofreni, bipolär sjukdom, psykos, den som lider av vanföreställningar, hallucinationer, missbruk osv.

Detta behöver du för att vara med:
-Möjlighet att sitta i lugn och ro under våra samtal.
-En mail du kan använda.
-Färgpennor, och papper att rita på.
-Anteckningsblock och penna.
-ett tips är att även införskaffa Solögas böcker Växternas språk, samt Djurens språk. Mycket trevliga böcker som många andligt verksamma använder som verktyg vad gäller symbolisk vägledning. Men det är inget måste för kursen, bara ett kärleksfullt tips. 

Diplomeringsmöjlighet finns i mediumskap, som tarotvägledare, och som andlig vägledare. Din mediala och andliga utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Efter denna kurs fortsätter man att träna, både genom ytterligare fristående kurser, samt framförallt på egen hand, samtidigt som man jobbar på med sin personliga utveckling. Räkna med minst 3-5 års relativt intensiv träning för att bli diplomerat medium. Det finns inget visst antal kurser man ska ha gått, allt beror på hur man själv lägger upp sin träning. Men genom att du går ytterligare fristående kurser får jag som kursledare se och följa din utveckling, vilket är ett måste. För att nå diplom i mediumskap behöver du även ha gått fysisk kurs här på plats. Jag säger därefter till när jag ser att du är redo att påbörja arbetet med referenser, vilket ska leda dig fram till ett slutlig teoriprov för diplomering i de olika delarna.

Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring kom de vackra kristallerna in i mitt liv och användes flitigt i vardagen. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Du är varmt välkommen med din bokning!

Läs mer om Hedemora Kraftsjälar på www.hedemorakraftsjalar.se
Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.
Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.