Mediumskap & Andlighet - distanskurs

Distanskurs i Mediumskap & Andlighet där vi har fokus på intuitionsarbete, tarot, andevärlden, andlig utveckling och personlig utveckling. Vi blir en liten kursgrupp som ses över videomöten på Microsoft Teams, som är gratis och mycket enkelt att använda. Kursen är för alla! Helt gröna deltagare får introduktion och hjälp att komma igång, och de med träningsvana kanske får mer av individuella utmaningar.

Denna kurs fokuserar vi främst på:
*Kreativa och skapande intuitionsövningar, att ta emot och hantera information genom dessa. Att hitta ditt unika sätt att på lättast möjliga vis kommunicera. Att lita till det man får till sig, sätta ord på och uttrycka det.
*Övningar med tarotkort, färgkort och bildkort.
*Andliga energiresor, med fokus på framförallt andevärlden, vägledare, och utveckling i dig själv.
*Kommunikation med andevärlden, att kanalisera information och ha sittningar.
*Öva på förmågan att känna in och särskilja olika typer av energier.
*Inspirerad skrift, ev. inspirerat tal, att kanalisera direktinformation genom skrift/tal från vägledare och hjälpare.
*Psykometriövningar, att känna in lagrad energi i föremål du får ta del av via foto.
*Hur man hanterar påträngande energier, att stå upp för den egna integriteten.
*Vägledare & Hjälpare, att stärka relationen och öppna upp för kommunikation och samarbete.
*Klientbemötande, viktiga punkter att tänka på och förhålla sig till.
*Arbete med chakran, chakraöppningar, och avslutande chakrastabiliseringar.
*Personlig och Andlig utveckling, självledarskap, att inte låta egot styra.
*Attraktionslagen och tacksamhetsövningar.
Och mycket annat, framförallt har vi fokus på glädje och utveckling! Kom med nyfikna och öppna sinnen, släpp prestationskraven, och meddela mig dina tidigare erfarenheter.
Obs! Om du har gått medial kurs tidigare här hos mig kanske du får mer av individuella utmaningar inom ovan nämnda arbetsområden. Det beror på vart du befinner dig i just din utveckling, vad som behövs just nu, och vad som hinns med.
Hur går en kursträff till?
Inför kursträffen mejlar jag en direktlänk till ett mötesrum på Microsoft Teams. Du behöver även ladda hem appen Microsoft Teams, som är gratis och enkel att använda.
Vi har alltid våra videokameror igång under kursen för att öka känslan av gemenskap och närvaro. Vi samtalar och arbetar med olika uppgifter tillsammans i grupp, ni arbetar även parvis i separata videorum där jag går runt och besöker er för att lyssna och stötta, samt enskilt arbete med reflektioner i grupp.

Kursgrupperna här hos Hedemora Kraftsjälar är alltid små, för att jag ska hinna med att Se och Bekräfta varje individ. Jag som kursledare är aktiv och går runt en hel del när ni arbetar för att observera och hjälpa till, komma med praktiska tips, ge input och inspirera, coacha och stötta. Jag är öppen för alla era frågor och funderingar, och svarar alltid direkt de dyker upp utifrån bästa förmåga. Vi samtalar en hel del i gruppen om allt mellan himmel och jord, och du kan räkna med mycket humor, glädje och skratt, liksom öppenhet, ärlighet och ibland tårar.

Vi ses över videomöten via Microsoft Teams vid 5 tillfällen.
Tid: 17.30-ca 20.30 (med liten fikapaus i halvtid)
Pris: 2550 inkl. moms. Kurskompendium i digitalt format via mejlen ingår. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande belopp betalas in senast 2 veckor före kursstart.

Gör såhär för att boka kursplats: mejla en bokningsförfrågan med ditt namn, mejladress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com
Invänta svar om plats finns, en bokningsbekräftelse mejlas därefter till dig med alla uppgifter som behövs. Vid klartecken betalar du in bokningsavgiften, alternativt hela kursavgiften direkt, för att boka din plats till:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
OBS! Meddela mig när du har betalat.

Detta behöver du för att vara med:
-Videokamera, gärna på en dator för att kunna se varandra så bra som möjligt över en stor skärm, men att vara med över mobilen fungerar också.
- ”Microsoft Teams” till datorn eller mobilen. Ladda hem och testkör för att prova dig fram, samt att du får den att fungera. Starta ett möte med dig själv och lek med funktionerna.
-Möjlighet att sitta själv i lugn och ro under kursen, lika viktigt för dig som det är för hela kursgruppen.
-En mejl du kan använda.
-Gärna ha erfarenhet av att kunna mejla iväg foton/bilder eller att smsa foton, men det fungerar även om du inte har den möjligheten.
-En tarotlek du upplever trivsam. En vanlig kortlek eller memory tex kan även fungera om du finner motiven talande och inspirativa.
-Färgpennor, gärna tusch då dessa syns extra bra, och papper att rita på.
-Anteckningsblock och penna.

Frågor om kursen: camillamattsson85@gmail.com. 

18 års åldersgräns.
8 platser finns.

Diplomeringsmöjlighet finns i mediumskap, som tarotvägledare, och som andlig vägledare. För att nå diplom som medium behöver du även vara med på några fysiska kurser här på plats i Hedemora. Din mediala och andliga utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Räkna med minst 3-5 års relativt intensiv träning för att bli diplomerat medium. Jag säger till när jag anser att du är klar att gå upp för diplomering i de olika delarna. Hör av dig för frågor kring detta.

Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!

Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja/ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan närvara pga allvarlig sjukdom behövs läkarintyg där detta intygas för att del av kursavgiften ska återbetalas. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.