Djurkommunikation - distanskurs
Djurkommunikation - distanskurs, starta när du vill och arbeta i ditt eget tempo!
Genom denna distanskurs får du möjlighet att lära dig att tona in på djuren och att kommunicera genom telepati. Du har under kursen möjlighet att genomföra praktiska övningar både på plats hemma hos djuren och på distans med hjälp av foton.
Under kursen arbetar vi bland annat med följande arbetsområden:
* Djuret och dess beteenden. Djuret tillsammans med ägaren, som individ, och dess flockbeteenden.
* Intuition och att ta emot och hantera information. Att hitta ditt unika sätt att kommunicera.
* Djurens aura och chakran. Färgernas betydelse. Att lära sig att känna in djurens aura och chakran.
* Intoning och samtal tillsammans med djur. Telepatisk kommunikation. Hur man kommer igång som djurkommunikatör och vad man ska tänka på. Hur man rent praktisk går till väga före, under och efter en session.
* Viktiga punkter att förhålla sig till som djurkommunikatör.
* Personlig utveckling

I kursen ingår även:
-Fördjupningsarbeten om olika djur för att lära sig mer om deras anatomi och vanliga sjukdomstillstånd. Du kan också lättare förstå skillnaden i vad som är flockbeteenden, medfödda instinkter, vad som kan vara rent inlärda beteenden, och vad som är invanda rutiner hos djuren.
-Olika intuitionsövningar, att lita till det man får till sig.
-Arbete med chakran och auran hos djur.
-Chakrameditationer. Arbete med vad olika färger har för betydelse för just dig.
-Kommunikationsarbete tillsammans med djur, på plats och på distans. Till en början kan du förslagsvis öva dig på dina egna djur, och även mina djur.
-Övningar i att skriva ned informationen liksom att göra ljudinspelningar. Du får tillgång till demoexemplar med inspelade sessioner för att väcka inspiration.
-Reflektionsarbeten kring olika arbetsområden och texter i kurskompendiumet, och du får konkret feedback av mig.

Hur går det till? Du startar när du själv vill och arbetar helt i din egen takt. Kursen är uppdelad i fem delar. Mellan varje kursdel har vi ett samtal. Däremellan arbetar du med uppgifter, övar, och mejlar mig färdiga uppgifter, frågor och funderingar. Du mejlar mig när du känner dig klar med en kursdel och vill boka en ny samtalstid. Jag är alltså med dig under hela kursens gång. 

Kostnad: 2950 kr inkl. moms. I priset ingår ett kurskompendium skickat till din mejl, samt en arbetsplanering. Samtal och konkret feedback tillsammans med mig mellan varje kursdel och alla övningar, här på plats eller på distans över telefon eller videosamtal. Även över mejlen naturligtvis när du känner att du behöver det. 

Diplomeringsmöjlighet finns. Din utveckling som djurkommunikatör sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Man fortsätter att träna på djukommunikationen till dess, både genom ytterligare kurser, samt framförallt på egen hand, samtidigt som man jobbar på med sin personliga utveckling. Hur lång tid detta tar är helt individuellt, räkna med minst 1-2 års relativt intensiv träning innan du är i hamn, beroende på tidigare erfarenheter. Det finns inget visst antal kurser man ska ha gått, allt beror på hur man själv lägger upp sin träning. Men genom att du går ytterligare kurser ges jag som kursledare tid att se och följa din utveckling, vilket är ett måste. Jag säger därefter till när jag anser att du är redo att påbörja arbetet med referenser, vilket ska leda dig fram till ett slutlig teoriprov inför diplomering. 
 
Gör såhär för att boka in dig på kursen: mejla mig ditt namn, telefonnummer och mejladress till  camillamattsson85@gmail.com så återkommer jag med bokningsbekräftelse och inbetalningsuppgifter. När kursavgiften har kommit in så kör vi igång när du vill och kan!

Jag hoppas att vi hörs, ni är hjärtligt välkomna!

Lite information om mig: Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.