Andlig cirkelträning - på distans

Det startar upp en ny cirkelträning på distans 18/10 ht 2022! Andlig cirkelträning på distans  Vi blir en liten cirkelgrupp som ses över videomöten på Microsoft Teams, som är gratis och mycket enkelt att använda. Cirkeln är för alla! Vi släpper krav på prestation och leker och experimenterar oss fram.

Det kan handla om att vi gör andliga meditativa energiresor, övar upp intuitionen på kreativa vis, tränar med tarotkort, personlig utveckling och självledarskap, chakraarbeten, andliga vägledare, kontakt med naturen och universum, ceremonier av olika slag med inspiration från druidism, shamanism och wicca, att stå i sin egen kraft och öva på tillit, tacksamhetsövningar, öva på energiarbete överlag, pratar om andlighet. Vi följer ingen given mall, det kan bli lite av allt möjligt.


Allt sker under lättsamma former, alla kan! Framförallt har vi fokus på glädje och utveckling! Kom med nyfikna och öppna sinnen, släpp prestationskraven, och meddela mig dina tidigare erfarenheter.


Hur går en cirkelträff till?
Inför cirkelträffen mejlar jag en direktlänk till ett mötesrum på Microsoft Teams. Du behöver även ladda hem appen Microsoft Teams, som är gratis och enkel att använda.
Vi har alltid våra videokameror igång under cirkeln för att öka känslan av gemenskap och närvaro. Vi samtalar och arbetar med olika uppgifter tillsammans i grupp, ni arbetar även parvis i separata videorum där jag går runt och besöker er för att lyssna och stötta, samt enskilt arbete med reflektioner i grupp.


Kursgrupperna här hos Hedemora Kraftsjälar är alltid små, för att jag ska hinna med att Se och Bekräfta varje individ. Jag som kursledare är aktiv och går runt en hel del när ni arbetar för att observera och hjälpa till, komma med praktiska tips, ge input och inspirera, coacha och stötta. Jag är öppen för alla era frågor och funderingar, och svarar alltid direkt de dyker upp utifrån bästa förmåga. Vi samtalar en hel del i gruppen om allt mellan himmel och jord, och du kan räkna med mycket humor, glädje och skratt, liksom öppenhet, ärlighet och ibland tårar.


Vi ses över videomöten via Microsoft Teams vid 5 tillfällen, varannan tisdag med start 18/10
Tid: dagtid 9.30-11.30 (meddela om det finns önskemål ang klockslag)
Pris: 2000kr inkl. moms. Bokningsavgiften på 800kr betalas in för att boka din plats, och är ej återbetalningsbar. Resterande 1200kr betalas in senast 2 veckor före kursstart.


Gör såhär för att boka plats: mejla en bokningsförfrågan med ditt namn, mejladress och telefonnummer till camillamattsson85@gmail.com
Invänta svar om plats finns, en bokningsbekräftelse mejlas därefter till dig med alla uppgifter som behövs. Vid klartecken betalar du in bokningsavgiften, alternativt hela kursavgiften direkt, för att boka din plats till:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
OBS! Meddela mig när du har betalat.


Detta behöver du för att vara med:
-Videokamera, gärna på en dator för att kunna se varandra så bra som möjligt över en stor skärm, men att vara med över mobilen fungerar också.
- ”Microsoft Teams” till datorn eller mobilen. Ladda hem och testkör för att prova dig fram, samt att du får den att fungera. Starta ett möte med dig själv och lek med funtionerna.
-Möjlighet att sitta själv i lugn och ro under kursen, lika viktigt för dig som det är för hela gruppen.
-En mejl du kan använda.
-Gärna ha erfarenhet av att kunna mejla iväg foton/bilder eller att smsa foton, men det fungerar även om du inte har den möjligheten.
-Gärna en tarotlek om du har. En vanlig kortlek eller memory tex kan också fungera, helst något med inspirativa motiv. Det går också bra att vara med även om du inte har något utav det, det finns andra sätt.
-Färgpennor, gärna tusch då dessa syns extra bra, och papper att rita på.
-Anteckningsblock och penna.


Frågor om kursen: i första hand på mejlen camillamattsson85@gmail.com. Annars mån-tors 10.00-17.00 på nr 076-8058800
18 års åldersgräns.
8 platser finns.


Jag som leder cirkeln heter Camilla Matsson. Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring började jag använda kristaller i vardagen och kände tydligt av deras energier. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.


Jag hoppas att vi ses, du är hjärtligt välkommen!


Avbokningsvillkor:
Hedemora Kraftsjälar tillämpar ånger av beställd och betald kurs enligt distansavtalslagen, dock som längst fram till 2 veckor innan kursstart. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar, oavsett anledning. Om man inte kan närvara kan man sälja/ge bort kursplatsen till någon annan, alternativt ges du möjlighet att vara med som inhoppare på en liknande kurs inom det närmaste året. Denna möjlighet ges endast en gång, och det finns tyvärr inga garantier att det kommer en liknande kurs under årets gång. Om man inte kan närvara pga allvarlig sjukdom behövs läkarintyg där detta intygas för att del av kursavgiften ska återbetalas. Full återbetalning om kursen ställs in alt. flyttas.


Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.