Andlighet & Intuitionsarbete - distanskurs

Det här är distanskursen för dig som är intresserad av andlighet och vill träna din intuition och psykiska förmågor. Vi har alla en intuition och psykiska förmågor med oss från födseln. Därför riktar sig denna kurs till alla som vill göra andligheten till en integrerad och naturlig del av sitt liv, och som vill stretcha sinnena och komma framåt i utvecklingen.

Du har under kursen möjlighet att träna tillsammans med
mig där jag samtidigt ger introduktion och kan delge möjliga tillvägagångssätt, feedback och tips. Du arbetar även med att genomföra praktiska övningar både på plats hemma hos dig själv och på distans med hjälp av exempelvis foton.

Du får kurskompendium, övningar och uppgifter med instruktioner. Inspelade meditativa energiresor samt chakraöppning och chakrastabilisering. Dessa kommer i ljudfilsformat mp3 som du kan lyssna till när och hur många gånger du vill. Även samtal och konkret feedback tillsammans med mig mellan varje kursdel och i samband med övningar och hemuppgifter. Vi möts på distans över telefon eller videosamtal, och allt arbete sker i din egen takt. Helt gröna deltagare får introduktion och hjälp att komma igång under kursen, och de med träningsvana kan får mer av individuella utmaningar beroende på hur väl jag känner till era tidigare erfarenheter. Diplomeringsmöjlighet finns för den som vill träna vidare.

Denna distanskurs fokuserar främst på dessa arbetsområden:
Intuition och att ta emot information. Kicka igång intuitionen med hjälp av övningar, att hitta balansen och kärleken i dig för att öppna upp. Hitta ditt sätt att kommunicera just nu.
Kreativa intuitionsövningar, att ta emot och hantera information genom dessa. Att lita till det man får till sig, sätta ord på och uttrycka det.
Övningar med stöd av exempelvis bilder, foton, tarotkort och färgkort.
Meditativa energiresor & Mindfulness
Introduktion till hur man kan göra tarotvägledningar.
Andliga energiresor, med fokus på att öppna upp kontakten med dina andliga vägledare, och din andliga utveckling.
Hur man hanterar påträngande energier, att stå upp för den egna integriteten.
Vägledare & Hjälpare, att stärka relationen och öppna upp för kommunikation och samarbete.
Skillnaden mellan att vara medial eller medium.
Lagbegränsningar, etiska riktlinjer och rekommendationer.
Klientbemötande, viktiga punkter att tänka på och förhålla sig till.
Auran, färgernas betydelse.
Chakran, chakraöppningar & avslutande chakrastabiliseringar.
Personlig och Andlig utveckling med riktade övningar, självledarskap, att inte låta egot styra.

Och mycket annat, framförallt har vi fokus på glädje och utveckling! Starta den här distanskursen med nyfikna och öppna sinnen, och släpp prestationskraven.

I kursen ingår även att göra skriftliga reflektionsarbeten kring olika arbetsområden och texter i kurskompendiet. Det är inget måste att lämna in uppgifter, men det kan vara skönt för dig själv att medvetandegöra och lyfta dina funderingar, upplevelser och utveckling på detta vis.

Hur går det till? Du startar när du själv vill och arbetar helt i din egen takt. Kursen är uppdelad i 5 delar. Inför varje kursdel har vi ett samtal och övar tillsammans, och pratar samtidigt om föregående kursdels arbete.
Däremellan arbetar du med uppgifter, övar, och mejlar mig färdiga uppgifter, frågor och funderingar. Du mejlar mig när du känner dig klar med en kursdel och vill boka en ny samtalstid. Jag är alltså med dig under hela kursens gång.

Jag som kursledare jobbar hela tiden med att ge praktiska tips, ge input och inspirera, coacha och stötta. Jag är öppen för alla era frågor och funderingar, och svarar alltid direkt de dyker upp utifrån bästa förmåga. Känn dig fri att samtala om allt mellan himmel och jord, och du kan räkna med mycket humor, glädje och skratt, liksom öppenhet, ärlighet och kanske ibland tårar.

Kostnad: 3150 kr. I priset ingår kurskompendium, uppgifter med instruktioner, inspelade meditativa energiresor samt chakraöppning och chakrastabilisering (mp3 ljudfiler). Det ingår flera samtal, träningstid tillsammans med mig, och konkret feedback mellan varje kursdel och i samband med övningar och uppgifter. Vi möts på distans över telefon alternativt videosamtal, sammanlagt 3 timmars planerad samtalstid. Även mejlkontakt utöver detta naturligtvis när du behöver det.

Gör såhär för att boka in dig på kursen: mejla mig ditt namn, telefonnummer och mejladress till camillamattsson85@gmail.com, så återkommer jag med bokningsbekräftelse och inbetalningsuppgifter. När kursavgiften har kommit in så kör vi igång när du vill och kan!

Frågor om kursen: camillamattsson85@gmail.com
18 års åldersgräns.
Du som vill gå denna kurs behöver vara mentalt stabil. Kursen passar ej för den som har en psykiatrisk diagnos som tex schizofreni, bipolär sjukdom, psykos, den som lider av vanföreställningar, hallucinationer, missbruk osv.

Detta behöver du för att vara med:
-Möjlighet att sitta själv i lugn och ro under våra samtal.
-En mejl du kan använda.
-Gärna en tarotkortlek om du har. En vanlig kortlek eller memory exempelvis kan också fungera, helst något med inspirativa motiv. Det går också bra att vara med även om du inte har något utav detta, det finns andra sätt att arbeta på.
-Färgpennor, och papper att rita på.
-Anteckningsblock och penna.

Diplomeringsmöjlighet finns i mediumskap, som tarotvägledare, och som andlig vägledare. Din mediala och andliga utveckling sker i takt med övning och i samklang med din personliga utveckling. Efter denna kurs fortsätter man att träna, både genom ytterligare fristående kurser, samt framförallt på egen hand, samtidigt som man jobbar på med sin personliga utveckling. Räkna med minst 3-5 års relativt intensiv träning för att bli diplomerat medium. Det finns inget visst antal kurser man ska ha gått, allt beror på hur man själv lägger upp sin träning. Men genom att du går ytterligare kurser får jag som kursledare se och följa din utveckling, vilket är ett måste. För att nå diplom som medium behöver du även vara med på några fysiska kurser här på plats i Hedemora. Jag säger därefter till när jag ser att du är redo att påbörja arbetet med referenser, vilket ska leda dig fram till ett slutlig teoriprov för diplomering i de olika delarna.

Jag som leder kursen heter Camilla Matsson. Andlighet i olika former har alltid varit en naturlig och självklar del av mitt liv. Som 13 åring kom de vackra kristallerna in i mitt liv och användes flitigt i vardagen. I sena tonåren påbörjades olika andliga kurser, och jag spenderade många timmars träning till detta varje vecka. Som vuxen tog jag det ett steg längre och började gå mediala utbildningar. Intuitionen och de mediala förmågorna har alltså utvecklats aktivt över tid genom utbildningar och mycket hängiven träning. Idag arbetar jag som utbildat diplomerat Medium, Andlig Healer, Djurkommunikatör, Samtalsterapeut, Mindfulinstruktör, och e-terapeut mot sockerproblematik. Jag erbjuder utbildningar med diplomeringsmöjlighet inom många av dessa arbetsområden sedan år 2016, i form av kurser på plats samt i viss mån distanskurser. Du kan även boka olika typer av behandlingar och samtal inom detta både på plats samt på distans. Evenemang, seanser, workshops samt temakvällar av olika slag erbjuder jag med jämna mellanrum.

Du är varmt välkommen med din bokning!

Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel.