Seanser i Dalarna

Seanser i Hedemora med Vägledare och Änglaväsen, Tidigare Liv, och Själsfränder. Boka plats på mina seanser, eller boka in en egen privat seans här i stugan tillsammans med mig.

Jag erbjuder i dagsläget tre olika typer av gruppseanser här hemma i Hedemora Kraftsjälars stuga i Dalarna:

  • Kanaliserad seans med vägledare och änglar.  Jag öppnar upp mig för dina guider, vägledare och änglar, vad just du än väljer att kalla dem, för att kanalisera vägledning och budskap som ges till dig.
  • Tidigare Liv seans. I ett tätt samarbete med dina och mina kontakter i universum tonar jag in på din själ och berättar om ett eller flera av dina tidigare liv.
  • Seans med Själsfränder. Jag öppnar upp mig för de själsfränder som ingår i din själsfamilj och följer dig genom inkarnationerna. Jag berättar om en eller flera av dem och vidarebefordrar om de har något som de vill förmedla till dig.
Gruppseans med nära och kära erbjuder jag inte, då jag anser att det inte finns tillräckligt med tid att förmedla våra nära och kära på ett bra och rättvist vis under en gruppseans, varken för dem eller för er. Det blir endast några få minuter för var och en att komma fram, då ni först behöver känna igen andekontakten innan jag förmedlar vad de vill säga. Jag hänvisar er istället till att göra enskilda sittningar där ni verkligen får tid tillsammans med dem ni vill få kontakt med.


Seanserna inleds alltid med att jag berättar vem jag är och hur jag arbetar. Jag beskriver hur samarbetet mellan oss och andevärlden kan se ut och vi samtalar gemensamt kring detta. Jag öppnar mig sedan för kontakt med andevärlden och arbetar därefter lite olika beroende på vilken typ av seans det handlar om. Vi avslutar kvällen med fika och om ni har eventuella frågor.

Vill du boka en egen privat seans är det ett fast pris på 3000 kr på vardagar, och 3800 kr på helger/helgdagar för 3 timmar oavsett antal deltagare, dock max 8 stycken. Priset inkluderar kaffe/te och smörgåsfika, och vi har seansen här hemma hos mig i kursstugan.

Priset är 400 kr/pers inkl. kaffe/te och smörgåsfika när du kommer på mina egna seanser. Vi är max 8 personer och du är garanterad att få någon eller något till dig under seanserna. Skulle detta mot all förmodan inte inträffa behöver du naturligtvis inte betala för din plats.

Kika in under Aktuellt för att se vilket datum nästa planerade seans äger rum.


Boka

För bokning eller frågor skicka ett mail till: camillamattsson85@gmail.com

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Enskilda platsavbokningar skall göras senast 24 tim innan evenemang som arrangeras av Hedemora Kraftsjälar. Beloppet ska betalas in samma dag.  För privata gruppbokningar ska avgiften betalas senast 14 dagar i förväg. Avbokning av inbokad gruppseans skall göras senast 7 dagar före. Om inte så debiteras hela avgiften för det inbokade besöket.
Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook där alla mina seanser läggs upp som evenemang.