Husrening

Är du i behov att en husrening? Om du upplever saker utan naturliga förklaringar i ditt hem, känner oförklarliga känslor av obehag eller känslan av att "inte vara ensam" så kan det vara så att du har besök av någon anhörig som har gått bort och nu är på besök för att få kontakt med dig, vilket är vanligt förekommande. Det kan även vara en ande som har fastnat mellan vår värld och andevärlden och behöver hjälp att kommar över till andra sidan.

Jag kommer då hem till dig och känner in energierna och tar kontakt med de andar som finns där. Om en ande har fastnat och är jordbunden hjälper jag denne till ljuset. Men ofta är det någon nära anhörig från andra sidan som vill förmedla något och när de har fått göra det blir det för familjen oftast lugnare.

Du och din familj ska alltid känna er trygga och lugna i erat eget hem, det är viktigt. Hör av er om ni behöver hjälp med detta eller om ni har frågor. Om ni är osäkra på om det ni upplever verkligen har med andar att göra så kan jag känna in energierna och tala om vad jag får till mig att det handlar om, så tveka inte att höra av er.

Jag arbetar så länge som det behövs, räkna med minst 2 timmar.
Pris: 2600 kr + 30 kr/mil reseersättning


Boka

För bokning eller frågor skicka i första hand ett mejl till: camillamattsson85@gmail.com

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Avbokning av inbokad husrening skall göras senast 48 tim före. Om inte så debiteras hela avgiften för det inbokade besöket.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook