Husrening

Om du har upplevelser utan naturliga förklaringar i ditt hem, känner oförklarliga känslor av obehag eller känslan av att "inte vara ensam", kan det vara så att du har besök av någon anhörig från andra sidan. Kanske är din anhörig på besök för att få vara nära dig eller vill prata med dig av olika anledningar, vilket är vanligt förekommande. Det kan även vara en ande eller ett djur som har fastnat mellan vår värld och andevärlden, eller som står med den ena foten över på andra sidan och den andra foten kvar här på grund av ouppklarade ting. Någon kanske dröjer sig kvar av olika anledningar och behöver hjälp att känna tillhörighet till ljuset, för att komma över ordentligt till andra sidan och få fäste energimässigt. Andar och djur kan även passera högst tillfälligt, samt att det du upplever kan vara rena energiminnen. Ofta kan det räcka med att försöka prata anden tillrätta. De är människor och ska därmed alltid bemötas med respekt och förståelse för sin unika situation, även om man samtidigt måste vara bestämd med gränsdragningen.

Jag kommer hem till dig och känner in energierna och tar kontakt med de andar som jag finner där, och försöker hjälpa dem tillrätta. Om en ande har fastnat och är jordbunden hjälper jag denne till ljuset. Ofta är det någon nära anhörig från andra sidan som vill förmedla något, och när de har fått göra det blir det för familjen oftast lugnare.

Hur fungerar det? Det är sällan så enkelt som att bara föra över de andar som stökar till andra sidan, och att det sedan ska vara helt lugnt i huset eller på gården. Min erfarenhet är att man för det första aldrig kan stänga ute energier, då energier är i ständig rörelse. Det närmaste man kan komma är nog att endast tillfälligt försöka sig på att bygga ett skyddande hölje runt exempelvis ett hus. Därför är det otroligt viktigt att finna alla anledningar till att omgivningen känns stökig. Alla skrymslen och vrår behöver undersökas, och man måste ta reda på om oredan även beror på exempelvis grannhuset, kvarteret, en portal eller energimässig obalans någonstans. Ofta är någon eller några av familjemedlemmarna extra mottagliga för energier, och är kanske väldigt nyfikna på andevärlden, vilket påverkar och lämnar dörren öppen för andevärlden gång på gång. Det har kanske även varit oroligt i familjen av olika anledningar, vilket stökar till energierna och gör huset eller människorna i det extra mottagliga. ”Kaka söker maka” är ett uttryck jag brukar använda. Ofta så behöver någon eller några i familjen en healing eller en energistabilisering, liksom att huset behöver återstabiliseras och återfyllas med energi. Alla dessa nämnda saker, och mycket annat, samverkar och behöver synka med varandra för att det ska kunna hålla sig någorlunda lugnt i huset. Det blir dock aldrig helt stilla i ett hus, ett hus är aldrig ”dött” så att säga. Andar och djur kan fortfarande passera tillfälligt, samt att du kan uppleva rena energiminnen.

Till min hjälp vid husreningar har jag ofta en kvinna från andevärlden vid namn Aurora, som endast är med mig vid just husreningar. Hon gör även återbesök i mitt ställe för att energistabilisera huset, vilket ibland kan behöva göras ett par – tre gånger efter en husrening. Hon brukar lägga extra mycket energi på barnens rum, vilket enligt henne beror på att barnen är husets hjärta och själ. Jag har fått höra att man kan känna när hon kommer tillbaka till huset och arbetar, vilket såklart är jättekul! Dessa återbesök betalar du naturligtvis inte för.  

Du och din familj ska alltid känna er trygga och lugna i ert eget hem, det är viktigt. Hör av er om ni behöver hjälp med detta eller om ni har frågor. Om ni är osäkra på om det ni upplever verkligen har med andar att göra så kan jag känna in energierna på distans lite lätt, även om man i just detta arbetsområde måste vara på plats för att vara hundra procent säker. Så tveka inte att höra av er.

Jag arbetar så länge som det behövs, räkna med minst 3 timmar. Priset är 2750 + 30kr/mil reseersättning. Priset baseras på att jag måste avsätta en hel arbetsdag till en husrening då jag aldrig kan veta i förväg hur lång tid arbetet kommer ta.


Boka

För bokning eller frågor skicka ett mail till: camillamattsson85@gmail.com

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Avbokning av inbokad husrening skall göras senast 48 tim före. Om inte så debiteras hela avgiften för det inbokade besöket.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.
Jag följer Mediumförbundets etiska riktlinjer. 

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook