Intuitiva Vägledande Samtal i Hedemora, Dalarna
Intuitiva vägledande samtal är en process i gränslandet mellan samtalsterapi, intuitiv coaching, personlig och andlig utveckling. Här används mina mediala och intuitiva förmågor främst i ett terapeutiskt syfte, genom att se bortanför mer eller mindre logiska och spontana förklaringar till varför ”det är som det är” och öppnar därmed upp för olika typer av förklaringar och möjligheter. På detta sätt används en kombination av att se energier och livshändelser, tillsammans med helande, coachande samtal. En god ide kan också vara att kombinera healing och intuitiva samtal för att underlätta för kropp och själ att finna balans.
Jag använder mig av kombinationen samtal, visualiseringar och olika frågetekniker för att underlätta klientens identifikation, att komma till nya insikter, att hitta styrka att vara precis där denne är just nu, och kraft att möta sig själv i den egna utvecklingen. Vad vi ska prata om bestämmer klienten, men det är vanligt att denne vill prata om livet och sitt mående i stort, och andra vill kanske prata om sin andliga och mediala utveckling. Ibland kan det räcka att man kommer en gång och får den vägledning som man behöver för att ta sig vidare där man är just nu. Men det kan också vara så att man känner behov av stöd mer regelbundet.

Ett samtal varar i 50 min och kostar 770 kr.
Alla samtal går att göra på distans över exempelvis telefon, eller videosamtal över times alt. facetime. Du är varmt välkommen att boka in ett samtal

Varma hälsningar Camilla Matsson
Samtalsterapeut, Medium, Andlig Healer, Mindfulinstruktör, e-terapeut mot Sockerproblematik, Djurkommunikatör

Boka
För bokning eller frågor skicka ett mail till: camillamattsson85@gmail.com

Betalningsalternativ:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
eller kontant.

Avbokning av inbokad tid skall göras senast 24 tim före. Om inte så debiteras hela avgiften för det inbokade besöket.

Hedemora Kraftsjälar erbjuder även presentkort på valfritt belopp om du vill ge bort en behandling till någon du känner.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälar på Facebook