Andliga Temakvällar & Workshops

Kom på mina olika Evenemang, Temakvällar och Workshops här i Hedemora i Dalarna, alternativt boka in ett privat evenemang tillsammans med mig.

Jag erbjuder kontinuerligt olika temakvällar och workshops, som alla läggs upp på Hedemora Kraftsjälars facebooksida. Men ni kan även boka en privat temadag eller kväll, där det finns det många möjligheter för er att inspireras, skapa och upptäcka. Vi pratar ihop oss om vad som är just Ert intresseområde/områden, och ibland kan man även kombinera olika områden. För att ge några exempel på vad andra grupper har bokat, och vad även ni skulle kunna boka:

Andlig vägledning. Med hjälp av min intuition ger jag personlig vägledning till var och en av er. Kan exempelvis kombineras med meditation eller att ni får andlig healing i grupp.

Intuitiv målning. Ni målar en varsin tavla utifrån er känsla och intuition, och jag tonar intuitivt in på varje målning och dess energi och berättar vad jag får till mig. Kombineras med meditation.

Själsmålning. Övningar i att tona in på en annan deltagares själ och energi, och att måla dennes själstavla. Kombineras med meditation.

Andlig Healingstund. Ni får andlig healing i grupp av mig, tillsammans med meditationer och övningar i att ge healing till sig själv på enkla sätt.

Meditationer, med till exempel healing, andevärlden, kraftdjur och naturväsen.

Medial och andlig workshop. Intuitionsövningar och att öva på att få kontakt med nära och kära på andra sidan, och att vidarebefordra vad de vill förmedla.

Andlig Healing workshop. Att få känna på hur healingenergin kan upplevas, skillnaden mellan att ge av sin egen energi och att istället vara en kanal för universums energi. Öva på att ge andlig healing och att lita på intuitionen.

Tarot och energikorts workshop. Att öva på intuitionen och lita till det man får till sig, ser och känner. Övningar i att samtidigt använda sig av tarotkort, bildkort, spelkort och energikort som ett stöd.

Kanaliserad seans med vägledare och änglaväsen. Jag öppnar mig för dina vägledare och änglaväsen, och vidarebefordrar vad de vill förmedla till dig.

Tidigare Liv Seans. I ett tätt samarbete med dina och mina guider tonar jag in på din själ och berättar om ett eller flera av dina tidigare liv.

Seans med själsfränder. Jag öppnar mig för de själsfränder som ingår i din själsfamilj och följer dig genom inkarnationerna. Jag berättar om en eller flera av dem och vidarebefordrar om de har något som de vill förmedla till dig.

Mindfulness, med övningar.

Personlig utveckling. Coaching, samtal och övningar i personlig utveckling. Att finna sitt livssyfte, att nå målsättningar, våga göra förändringar, problemlösning, tankar kontra känslor, ansvar, problemlösning, och mycket annat.

Jag tar ett fast pris för grupper som vill boka temakvällar, workshops, seanser och liknande. Priset är 3000 kr på vardagar (helger 3800kr) för 3 timmar inkl. smörgåsfika, här hemma hos mig i kursstugan (målning 50 kr extra/pers för material). Det är alltså fast pris oavsett hur många ni blir, dock max 8 st deltagare, så att jag hinner med att finnas till för alla. Är ni några stycken som vill hitta på lite kul, mysiga eller spännande aktiviteter så hör av er! Vi pratar ihop oss och påtar ihop en bra dag eller kväll för just er. Om ni vill ha en kortare eller längre stund än mitt förslag så går det också bra, vi justerar priset därefter.


Boka

För bokning eller frågor skicka ett mail till: camillamattsson85@gmail.com

Betalning:
Swish: 123 338 13 57
Bankgiro: 5139-8675
Eller kontant.

Avgiften betalas senast 14 dagar i förväg. Avbokning av inbokat evenemang skall göras senast 7 dagar före. Om inte så debiteras hela avgiften för det inbokade besöket.

Hedemora Kraftsjälar innehar F-skattsedel. Alla priser är inklusive moms.

Besök gärna Hedemora Kraftsjälars Facebooksida där alla olika evenemang läggs upp.